Μία κίνηση “Από Όλους για ‘Ολους” στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας

Την Κυριακή των Βαΐων στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας τοποθετήθηκαν δύο απινιδωτές ενηλίκων και παιδιών, κίνηση ζωτικής σημασίας για την διάσωση ανθρώπων από επείγουσες και απειλητικές για τη ζωή συνθήκες. Πιο ειδικά, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μαυρομματίου ,είχαν ήδη προηγηθεί δύο σεμινάρια πρώτων βοηθειών οργανωμένα από τη Stop Heart Attack, στα οποία εκπαιδεύτηκαν περίπου 30 άτομα λαμβάνοντας πανευρωπαϊκή πιστοποίηση. Σύνθημα τους : “Η άγνοια σκοτώνει. Η γνώση είναι δύναμη!” 

Η ολοκλήρωση του έργου αυτού συμβάλλει αδιαμφισβήτητα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων των πολιτών του τόπου.

 Η αγορά και η τοποθέτηση τους υλοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη φορέων της Εκκλησίας ,του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της StopHeartAttack και ιδιωτών.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συχωριανό μας Δημήτρη Ξυδώνα ιδιοκτήτη της εαταιρίας KAWACOM HELLAS για την αγορά του ενός απινιδωτή!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Γεώργιος Αραπίτσας και πρόσωπα της Τοπικής Αρχής και της Αντιπολίτευσης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαυρομματίου

Σχετικά