Α.Ο. “Η Θήβα”: “Λευκή” (0-0) ισοπαλία στο Λουτράκι

Το συγκρότημα των Καραμπά – Κυριάκου αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς γκολ στο ματς που έδωσε στο “Θώδειο” για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ’!

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου “Η Θήβα” με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο. Λουτράκι, στον αγώνα που έδωσε (12/5) στο γήπεδο του “Θώδειου” σταδίου της ομώνυμης λουτρόπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του προγράμματος, του 6ου ομίλου, του (ειδικού) “μίνι” πρωταθλήματος, των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. της χώρας για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, που διοργανώνει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και στη σεζόν 2023-2024.

Οι πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας ήθελαν την νίκη καθώς έρχονταν από την βαριά (3-0) ήττα στην Αμάρυνθο στην πρεμιέρα κι από την εντός έδρας, επίσης, “λευκή” ισοπαλία, με την ομάδα του Α.Σ. “Απόλλων” Ευπάλιου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στις καλές στιγμές που δημιούργησαν (4′ Καναρής, 11′ Τσιώλης και 69′ Αργυρίου). Ετσι “αρκέστηκαν” στον ένα βαθμό, έχουν, πλέον, 2 (σε 3 ματς) και βρίσκονται στην 6η (προτελευταία) θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Από την άλλη πλευρά, όμως, το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να κριθεί ως θετικό μιας και οι πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Κορίνθου στην πρεμιέρα του “τουρνουά” νίκησαν την ομάδα του Α.Π.Ο. Κερατσίνι, μέσα στην έδρα της, με 2-0 ενώ στην 2η αγωνιστική έκαναν το ρεπό τους κι έτσι έχουν 4 βαθμούς (σε 2 ματς) και βρίσκονται στην 4η θέση!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο ματς και είχαν καλές στιγμές, αλλά η ομάδα της Θήβας είχε καλή αμυντική λειτουργία ενώ σε καλή ημέρα βρέθηκε και ο “γκολκίπερ”, Βαγγέλης Κατσαμπέκης.

Οι “μελανέρυθροι” ζήτησαν πέναλτι στο 29′ σε ανατροπή του Αργυρίου!

Α.Ο. “Η Θήβα” (Γιάννης Καραμπάς – Αγγελος Κυριάκου): Κατσαμπέκης – Δάβρης, Καναρής, Καραμπετιάν, Μπότσης – Κοτώρος, Αργυρίου – Βέλλης, Τσιώλης, Κυπραίος – Αλεξανδρής.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Λεωνίδας Σταύρου, με βοηθούς τον Τιμόθεο Τσελεπίδη και την Αλεξία Αλεξοπούλου, όλοι από την Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής.

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Σαράντος Ζερβός από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

*Οι “ροσονέροι” στην επόμενη (4η) αγωνιστική, την ερχόμενη Τετάρτη, 15/5, έχουν και πάλι εκτός έδρας, κρίσιμη, δοκιμασία καθώς θα αγωνιστούν στο δημοτικό γήπεδο του Κερατσινίου “Παναγιώτης Σαλπέας” “κόντρα” στους πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Πειραιά!

Πηγή:starsports.gr

Σχετικά