Κώστας Μαρκόπουλος: Προεκλογικό πυροτέχνημα η υπόσχεση για Παράκαμψη Βασιλικού

Ο πρώην Υπουργός και νυν Περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Μαρκόπουλος, σχολίασε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την επίσκεψη του στην Χαλκίδα το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, σχετικά με τη χρηματοδότηση της Παράκαμψης Βασιλικού με έντονη κριτική διάθεση.

Επισήμανε ότι οι εξαγγελίες αυτές πρέπει να συνοδευτούν από άμεσες και συγκεκριμένες ενέργειες και όχι απλώς να μείνουν στα λόγια.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του κ. Μαρκόπουλου:

Λυπάμαι που δια χειλέων Πρωθυπουργού ακούγονται παρόμοιες υποσχέσεις. Καταρχήν ο ίδιος υποσχέθηκε την Παράκαμψη Χαλκίδας σε δύο προεκλογικές περιόδους, 2019 & 2023 και σε μία ακόμη επίσκεψη το 2021 επ’ ευκαιρία των καταστροφών στον Νομό μας.

Σήμερα, το 2024, η Παράκαμψη Χαλκίδας που είχε ξεκινήσει και ακόμη περισσότερο έχει μείνει μισή η δημοπράτηση, η οποία δεν περιλαμβάνει τα τμήματα πριν και μετά το τούνελ στο Βαθροβούνι και παρά ταύτα γίνεται νέα εξαγγελία για την Παράκαμψη Βασιλικού, η οποία ασφαλώς πρέπει να συνδεθεί με την Παράκαμψη Χαλκίδας που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Πρόκειται για σουρεαλιστικό πολιτικό τοπίο για το οποίο μόνο ο κ. Σπανός χάρηκε, προφανώς επειδή ο κ. Μητσοτάκης του έδωσε ολίγη αξία.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Μαρκόπουλου στην 2η συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής:

Σχετικά