Τίμησαν τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής στη Λιβαδειά

Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Λιβαδειάς

Την Κυριακή 15/9/2024 σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το καθιερωμένο  μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Στέρεας Ελλάδας  και ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Λιβαδειάς στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος στο Συνοικισμό Λιβαδειάς.

Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας και του μνημοσύνου ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Μικρασιάτισσας Μάνας όπου και έγινε κατάθεση στέφανων από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Βοιωτίας  κ. Γεώργιο  Ντασιώτη, την Βουλευτή Βοιωτίας κα. Γιώτα Πούλου, τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτριο Καραμάνη ,Εκ μέρους Του Ανωτέρου Διευθυντή Φρουράς Βοιωτίας ο Διοικητής της Βάσης Καυσίμων Αντίκυρας Επισμηναγός κ. Λυριτζής Κων/νος,  για την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βοιωτίας ο Πύραρχος Κων/νος Πούλος , από των Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Βοιωτίας ο Πρόεδρος Έφεδρος Ταγματάρχης Παντελής Φραγκούλης, η Προέδρος του Περιφερειακού Τμήματος Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  κα Αγγελική Μπίνιου ,από το κόμμα της Ν.Δ. ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Βοιωτίας κ. Κων/νος Πάτρας, από το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ ο συντονιστής της ΟΜ Λιβαδειάς κ. Ιωάννης Τσαρουχάς, ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Λιβαδειάς Κων/νος Κολιούσης , Αντιπροσωπεία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.

 Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Ακολούθησαν κεράσματα από το Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών στα καταστήματα εστίασης της πλατείας του Συνοικισμού.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των κερασμάτων μας : Τα Αρτοποιεία ΓΙΑΤΖΙΤΖΟΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ  και ΤΣΕΣΜΕΤΖΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, τα Ζαχαροπλαστεία  COKIES & MORE ,DELICE και ΧΑΡΙΤΕΣ και τα Καταστήματα Εστίασης ΜΠΑΡΤΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και ΜΠΑΡΤΖΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!

1922 – 2024

102 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή…Δεν μπορούμε και δεν δικαιούμαστε ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ…

Ευχαριστούμε  πολύ για την  παρουσία σας!

Αποτελεί φόρο τιμής για τους προγονούς μας!!

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο