Σκακιστές από όλη την Ελλάδα έκαναν κινήσεις…ΜΑΤ στο Συνεδριακό Λιβαδειάς-ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε το 1ο Σκακιστικό Τουρνουά Τροφώνια 2024. Σκακιστές από όλη την Ελλάδα ήρθαν να κάνουν κινήσεις…ΜΑΤ στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος» στην Κρύα.

Η έναρξη έγινε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου με τον κ. Δημήτρης Καραμάνης – Δήμαρχος Λεβαδέων να καλωσορίζει τους σκακιστές στην Λιβαδειά και συγκεκριμένα στις Πηγές της Κρύας, έναν χώρο που, όπως ανέφερε, έχει συσσωρευμένο φορτίο πνευματικότητας λόγω του Μαντείου, των πηγών της λήθης και της μνημοσύνης, και συνδυαζόμενος με το φυσικό κάλλος τόνισε πως είναι ο ιδανικός χώρος για τη διεξαγωγή τουρνουά σκακιού, ένα κατεξοχήν πνευματικό παιχνίδι.
Στη συνέχεια η πρόεδρος του Σκακιστικός Όμιλος Λιβαδειάς Σ.Ο.Λ. κ. Βάσω Καρβούνη, ευχαρίστησε τον συμπολίτη μας κ. Αποστόλου ο οποίος χάρισε στον Σ.Ο.Λ. έναν πίνακα ζωγραφικής, την «Βίλα Κασπάροφ».
Το τουρνουά ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με τον τελευταίο γύρο και τις απονομές τις οποίες έκαναν ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Καραμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Ντασιώτης, ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Νότης Αγνιάδης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Καλλιαντάσης.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο