Εμπορικός Σύλλογος Θηβών:Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε Γ κατηγορία – Προγράμματα έτους 2025».

Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε Γ κατηγορία – Προγράμματα έτους 2025».

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του τεχνικού ασφαλείας.

Ειδικότερα οι επιχειρήσεις υπάγονται στην αντίστοιχη κατηγορία σύμφωνα με τους ΚΑΔ της επιχείρησης και με τα οριζόμενα στο ΦΕΚ Β΄155, ΑΔΑ 9Π6Φ46ΝΛΔΓ-ΝΙΨ-2 και αντίστοιχα επιμορφώνονται οι εργοδότες των επιχειρήσεων που ανήκουν στην Γ΄ κατηγορία σε 10 ώρες επιμόρφωσης με κόστος συμμετοχής 50€ .

Σας υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με την Υ.Α. 2432/12.01.2024 “Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις Β’ και Γ’ κατηγορίας” και την κοινοποίηση της εγκυκλίου 2776/15-1-2024, τα πιστοποιητικά επιμόρφωσης τεχνικού ασφαλείας για εργοδότες επιχειρήσεων Β’ και Γ’ κατηγορίας που έχουν εκδοθεί μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2010, θα ισχύουν μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2026, ημερομηνία μέχρι την οποία οι συγκεκριμένοι εργοδότες πρέπει να επανακαταρτισθούν.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Κ.Α.ΕΛ.Ε) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε) διοργανώνει και υλοποιεί τα εν λόγω προγράμματα σε συνεργασία με Εμπορικούς Συλλόγους και Συλλογικούς Φορείς.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την γ Κατηγορία:

1. Αντίγραφο της Ταυτότητας/Διαβατηρίου νόμιμου εκπροσώπου/επιμορφούμενου.

2. Εκτύπωση από Taxisnet των Κ.Α.Δ.(Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας) της επιχείρησης.

3. Εργοδότης – Στοιχεία Μητρώου my AADE(taxisnet)

4. Σε περίπτωση εταιρείας κλπ έγγραφο που πιστοποιεί τον διαχειριστή της επιχείρησης

(π.χ καταστατικό, Βεβαίωση επιμελητηρίου κλπ).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε  τηλέφωνο 2262027081 ή email esthiva@yahoo.gr

για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο