Στη Βουλή το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Βοιωτίας

Γιώργος Μουλκιώτης:

«Στη Βουλή το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Βοιωτίας για αναστολή της διαδικασίας επικαιροποίησης των αδειών και για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών»

Ο βουλευτής Βοιωτί​ας και τομεάρχης εργασίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης, με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, φέρνει στην Βουλή το έγγραφο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Βοιωτίας. 

Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής τονίζει ότι ο Σύλλογος ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Βοιωτίας, αναφερόμενος και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, επισημαίνει ότι τα επιχειρήματα τα οποία επικαλείται έγγραφο Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης Δια βίου μάθησης και Νεολαίας, όσον αφορά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19, για αναστολή ειδικά για το έτος 2021 της διαδικασίας επικαιροποίησης των αδειών των Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. και των Κολλεγίων, είναι κοινά με εκείνα των κέντρων ξένων γλωσσών.        

Κατόπιν αυτών, προωθεί στην αρμόδια Υπουργό το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Βοιωτίας για την αναστολή για φέτος της διαδικασίας της επικαιροποίησης των αδειών των κέντρων ξένων γλωσσών κατ΄ ανάλογη εφαρμογή, στη βάση της διοικητικής αρχής της χρηστής διοίκησης, αίτημα με το οποίο είναι σύμφωνος.     

Σχετικά