Σε Κρήτη,Ταΰγετο και Ελευσίνα οι Αλιαρτίστας-Φωτογραφίες

/permissos.gr

ΑΛΙΑΡΤΙΣΤΑΣ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΓΕΤΟ
Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 4ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης (21χλμ) στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και με παράλληλους αγώνες (5χλμ., 10χλμ., 1000μ. και 200μ. ΑΜΕΑ). Ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας δρόμου που κατάφερε με μόνο τέσσερα χρόνια παρουσία να καθιερωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας μας. Για την Κρήτη μάλιστα, θεωρείται, η αρτιότερη και πιο πλήρης διοργάνωση αφού δέχεται συμμετοχές όχι μόνο από όλη την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρο τον πλανήτη.
Με το πέρας των αγώνων ακολούθησε παραδοσιακό κρητικό γλέντι με άφθονη ρακή, τοπικά εδέσματα και πολλές εκπλήξεις ανταμείβοντας όλους τους συμμετέχοντες για την επιλογή τους να ταξιδέψουν ως το όμορφο Αρκαλοχώρι. Η 7μελής αποστολή απαρτίστηκε από τους Κώστα Μπεζαίτη,Ελένη Μωραίτη,Πέγκυ Παπακωνσταντίνου,Γιώργο Ζυγογιάννη,Μαρία Δρίτσα,Δημήτρη Τριανταφύλλου,Χρήστο Κόκκαλη οι οποίοι έτρεξαν όλοι στα 21χλμ., δηλώνει ενθουσιασμένη και επιφυλάσσεται πως του χρόνου οι «Αλιαρτίστας» θα επιστέψουν στο Αρκαλοχώρι με περισσότερα μέλη.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε ο 18ος ημιμαραθώνιος δρόμος με την επωνυμία «Στα χνάρια του Παυσανία», από την Ελευσίνα στα Μέγαρα. Η «Αλιαρτίστας» Σπυριδούλα Παλαντζά κατέλαβε την τρίτη θέση του βάθρου στην γενική κατηγορία των γυναικών.
Άλλο ένα μέλος των «Αλιαρτίστας», ο Παναγιώτης Ζαρκαδούλας, την ίδια μέρα, συμμετείχε σε μια ορειβατική εκδρομή με ανάβαση στην κορυφή του Ταύγετου.
#Aliartistas

 

 

 

Σχετικά