Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη

permissos.gr

Ημερήσιες  αστρολογικές προβλέψεις από την συνεργάτη του Permissos.gr  Κατερίνα Καράμπελα

Λίγα λόγια για την Κατερίνα 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
Γεννήθηκα στην Ελλάδα, Αθήνα το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο. Έχω σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία ΤΕΙ Πατρών και έχω ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα (λογιστική) το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) 20 χρόνια περίπου. Η Αστρολογία έγινε ή δεύτερη φύση μου είχα την τύχη να έχω υπέροχους δασκάλους και μπορώ να πω ότι στην χώρα μου είναι από τους πολύ αξιόλογους. Έκτος από αυτό έχω τελειώσει την αναγνωρισμένη σχόλη αστρολογίας της χώρας μου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ Κέντρο δια βίου μάθησης. Μέτα την αποφοίτηση από την σχολή μου είχα την τιμή να μου αναθέσουν να διδάξω κάποια μαθήματα όπως την Μαύρη Σελήνη ή Lilith, Equal Ascendant κτλ.
Έχω γράψει αρκετά άρθρα για την αστρολογία καθώς και έχω συμμετοχή ως ομιλήτρια σε αστρολογικές συγκεντρώσεις που διοργανώνουν μεγάλα αστρολογικά site στην χώρα μου.
Γράφω σε site αστρολογίας, αλλά και σε site πολιτικά.
Mail :  rinacap67@hotmail.com
F : Katerina Karabela.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 24/10/18

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Καλημέρα. Σήμερα Πανσέληνος στον Ταύρο.
ΚΡΙΟΣ. Αποκαλύψεις και ρίσκο στα οικονομικά. Πηγαίνετε με πιο αργούς ρυθμούς, κρατήστε τις δυνάμεις σας και τακτοποιήστε ότι αφορά έξοδα με τρίτους και δημόσιο. Μάλλον προέρχονται εκκρεμότητες από επιλογές του παρελθόντος.
ΤΑΥΡΟΣ. Σας επηρεάζει έντονα η πανσέληνος γιατί γίνετε στο ζώδιο σας, και σας προκαλεί νευρικότητα. Δείξτε κατανόηση και μην εξάπτεστε με το σύντροφο ή συνεργάτες. Μήπως αυτό το διάστημα θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις;
ΔΙΔΥΜΟΙ. Όταν έχετε άγχος και ταράζεστε ξαφνικά, μετά αυτόματα σωματοποιείτε το πρόβλημα. Αυτή η πανσέληνο σας προτρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Η καθημερινότητά σας έχει ένταση, η συμβουλή μου είναι βάλτε προτεραιότητες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Από κει που δεν το περιμένετε θα έχετε συμπαράσταση από φίλους, ομάδες για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας. Όμως πρέπει να επιλέξετε σωστά και να εκφράσετε ακριβώς αυτό που θέλετε για να ωφεληθείτε συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά.
ΛΕΩΝ. Ξαφνικός έντονος ανταγωνισμός και διάσπαση σε θέματα ιδεών και στόχων. Ο εκνευρισμός δεν ωφελεί. Αισθάνεστε έντονα ότι οι δική σας άνθρωποι εναντιώνονται στα θέλω σας. Το μυστικό είναι να είστε ευγενικοί και να μην υπερβάλετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Νομίζει κανείς ότι έχετε αναλαμπές. Μην φοβηθείτε να αναμιχτείτε με διαφορετικούς ανθρώπους από εσάς. Όμως πρέπει να μην πάρετε αλόγιστα αποφάσεις. Διδαχτείτε κάτι καινούργιο.
ΖΥΓΟΣ. Προσοχή στα οικονομικά, χάνονται χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Μην δανείσετε και μην δανειστείτε, επίσης όλο αυτό το διάστημα πρέπει να έχετε υπομονή. Να έχετε το νου σας πιο πολύ σε αυτά που δεν φαίνονται. Απωθημένα εν δράση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Στο επίκεντρο συνεργασίες, αποφάσεις και αποκαλύψεις. Πώς θα τα διαχειριστείτε όλα αυτά; Πρέπει να αποστασιοποιηθείτε και να σκεφτείτε πριν πάρετε αποφάσεις. Θέλει προσοχή στο πως θα λειτουργήσετε σε ανατροπές.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Με αυτή την πανσέληνο θα φωτιστούν θέματα υγείας που πρέπει να προσέξετε, που πάνε «πακέτο» με την ψυχολογία σας. Άρα αρχίστε να βγάζετε από επάνω σας τα βάρη για να αντεπεξέλθετε τις ανατροπές και γίνετε πιο πρακτικοί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Ενώ είστε στο προσκήνιο, παρουσιάζονται ανατροπές όχι με την αρνητική έννοια, άλλα σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα σαστίσετε και πρέπει να ξέρετε πως να αντιδράσετε. Αντιμετωπίστε τα πράγματα που έρχονται με φυσικότητα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και ίσως δεν τις περιμένατε. Ειδικά από τον οικείο χώρο σας, έξοδα, διαφωνίες κτλ. Τουλάχιστον γίνετε δημιουργικοί και δραστήριοι ώστε να χρησιμοποιήσετε την ένταση προς όφελος σας.
ΙΧΘΥΕΣ. Μετακινήσεις, επαφές, γνώσεις, ταξίδια όλα αυτά λόγο του Ουρανού παρέα με την Σελήνη θέλουν προσοχή. Για να χαρείτε και να συναναστραφείτε με καινούργιους ανθρώπους και να γνωρίσετε καινούργια μέρη, θα ήθελα να είστε επιλεκτικοί.

Σχετικά