Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

καραμπελα ζωδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27-28/10/18
Από την Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Ας ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα.
ΚΡΙΟΣ. Εκκρεμότητες υπάρχουν αλλά μην τις αφήσετε να σας χαλάσουν την διάθεση. Αν κάτι δεν σας αρέσει ή σας στεναχωρεί αγνοήσετε το, μην μελαγχολήσετε μέρες που είναι! Άνθρωποι με κύρος ή σε ποιο μεγάλη ηλικία θα σας στηρίξουν στους στόχους σας.
ΤΑΥΡΟΣ. Η οικονομική αστάθεια σας απασχολεί, δεν είναι όμως επί της παρούσης ώστε να σας πιάνει άγχος. Νομίζετε ότι δεν σας λαμβάνουν υπόψη τους οι δική σας άνθρωποι . Όμως κάνετε λάθος αντίθετα συνεργάτες και σύντροφος θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Αισθάνεστε πιο ευμετάβλητοι, θέλετε να ασχοληθείτε με τους στόχους και τις προσδοκίες σας με ένα τρόπο λίγο ουτοπιστικό. Θέματα καθημερινότητας σταθεροποιούνται, περάστε όμορφα έχετε την δυνατότητα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Θέλεις να ασχοληθείς με τα θέματα του σπιτιού και να μην βγεις έξω. Πως θα καταφέρεις να το κάνεις πράξη αυτό, αφού όλοι θα σε παροτρύνουν να χαρείς το Σαββατοκύριακο. Οι άνθρωποι γύρω σας και ιδιαίτερα ο σύντροφος διώχνει την εσωστρέφεια σου.
ΛΕΩΝ. Συναναστροφή με ομάδες ανθρώπων όπως (σύλλογοι, κόμματα κτλ.) είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό το διήμερο. Το θέμα είναι να είστε σαφής για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις εάν αποφευχθεί αυτό τότε θα έχετε μια πολύ δυναμική παρουσία. Στηρίζεστε από τους οικείους σας. Ξεκουραστείτε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Αν και αργία εσείς θα έχετε το μυαλό σας στην δουλεία μην υπερβάλετε, βάλτε εφικτούς στόχους και όλα θα πάνε καλά. Συζητήσεις, μικρές μετακινήσεις και συναναστροφές σας χαροποιούν, γιατί βλέπετε ότι έχετε την στηρίξει από τον περίγυρο σας.
ΖΥΓΟΣ. Έχεις πολύ ωραίες ιδέες το ζήτημα είναι πως θα τις μεταφέρεις. Θέλει δυναμική παρουσίαση και όχι υπερβολές. Θα περάσετε έντονα μαζί με παρέες και θα μοιραστείτε γνώσεις και εμπειρίες. Επίσης οι άνθρωποι της οικογένειας σας θα σας στηρίξουν ηθικά αλλά και οικονομικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Επικεντρώνεσαι σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και μάλιστα παλιές υποθέσεις ακόμα και κληρονομικά. Πρέπει να κάνετε σωστούς χειρισμούς γιατί οι καταστάσεις είναι λίγο ρευστές. Το περιβάλλον σας στηρίζει, και μάλιστα από κάποιους που έχει δύναμη ο λόγος τους.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Συνεργασίες και σχέσεις με τον σύντροφο είναι στο επίκεντρο και μπορεί να σας απασχολήσουν αυτό το διήμερο. Κάποια θέματα βγαίνουν και σας μελαγχολούν που έχουν σχέση με το χώρο ή τα άτομα του σπιτιού. Κρυφή εύνοια από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα στην ηλικία σας βοηθούν οικονομικά και όχι μόνο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Μία αστάθεια στην καθημερινότητα ή στον εργασιακό χώρο, όπως και μια μικρή αδιαθεσία μπορεί προς στιγμή να μειώσει λίγο την ενεργητικότητα σας. Όμως έχετε σκοπό να στηρίξετε μια συλλογική προσπάθεια και τα καταφέρνετε στο τέλος να ξεπεράσετε τα εμπόδια, έτσι αισθάνεστε πάλι δυνατοί.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Κινήστε όλο αυτό το διάστημα με μεγάλη αποφασιστικότητα και δείχνετε ότι δύσκολα θα κάνετε πίσω. Όμως υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείτε να χαρείτε την ζωή, τον έρωτα και την δημιουργία. Όλο αυτό είναι παροδικό. Χωρίς ίσως να το έχετε υπ’ όψιν σας, άνθρωποι κύρους σας «φροντίζουν».
ΙΧΘΥΕΣ. Μία συναισθηματική αστάθεια σας καταβάλει γιατί βλέπετε ένα άτομο από την οικογένεια ότι δεν μπορεί να βρει το δρόμο του. Επεμβαίνετε και το ενισχύετε με την ενέργεια σας. Στο επίκεντρο ομάδες που σας στηρίζουν και γνώσεις που βοηθούν να τεκμηριώσετε τις ιδέες σας.

Σχετικά