Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

permissos.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 30/10/18
Από την Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Καλημέρα σας. Σήμερα δεν έχουμε σημαντικές όψεις στο πλανητικό σκηνικό. Χρειάζεται προετοιμασία.
ΚΡΙΟΣ. Το σπίτι είναι το κατάλυμα σας, και σήμερα αποκεντρώνεστε σε αυτό. Υπάρχει μια μεταβλητότητα και μια αστάθεια προσωρινή στα οικεία πρόσωπα, όμως εκεί θα βρείτε την θαλπωρή.
ΤΑΥΡΟΣ. Μία θέλετε να μιλήσετε να βγείτε έξω και την άλλη αισθάνεστε μια ματαιότητα. Δεν θα σας έκανε κακό να επικοινωνήσετε με τον περίγυρο σας έστω και αν σας φαίνονται λίγο με τα «φεγγάρια» τους.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Κάνετε έξοδα ενώ θα μπορούσατε να τα αποφύγετε, έτσι μόνο και μόνο για να σας φτιάξει η διάθεση. Αν αισθάνεστε καλύτερα οκ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Εσείς είστε που δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Μία η διάθεση σας είναι στα ύψη και αισθάνεστε αισιόδοξα και την άλλη πέφτετε στα «τάρταρα» τους έχετε μπερδέψει όλους.
ΛΕΩΝ. Θέλετε να απομονωθείτε για λίγο να μείνετε με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας προσέχουν. Αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει και μην κάνετε περίεργες σκέψεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Είναι μια δημιουργική μέρα, ασχοληθείτε με ότι σας διασκεδάζει και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Μην αφήσετε την ανία να κυριαρχήσει.
ΖΥΓΟΣ. Αναλογίζεστε που θέλετε να φτάσετε, αν τα εγχειρήματα που έχετε κάνει μέχρι τώρα είναι σωστά. Υπάρχει σήμερα μια αστάθεια, αλλά είναι προσωρινή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Γιατί σήμερα αισθάνεστε μια απαισιοδοξία; βγάλτε τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σας. Είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Σας βοηθά η μέρα να αρχίσετε μια εκπαίδευση ή να μιλήσετε για τις ιδέες σας που όμως σήμερα δεν είναι κατασταλαγμένες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Δεν μπορείτε να ψυχολογήσετε τους απέναντι σας (συντρόφους, συνεργάτες) νομίζετε ότι δεν ξέρουν τι θέλουν. Προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε, αλλά μάταιο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Η καθημερινότητα θα έχει εναλλαγές πρέπει να προσαρμοστείτε. Επίσης και στον εργασιακό χώρο θα υπάρχουν κάποιες μεταβολές. Ξεκουραστείτε.
ΙΧΘΥΕΣ. Μεγάλη φαντασία, διαίσθηση και δημιουργία, μην το παρακάνετε γιατί θα νομίζει κανείς πως ζείτε στον κόσμο σας. Αλλάζετε και θέλετε κάθε φορά να κάνετε διαφορετικά πράγματα για να νοιώθετε όμορφα.

Σχετικά