Αγιασμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Α Δ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Κατόπιν πρωτοβουλίας της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας τελέσθηκε σήμερα 30/10/2018 παρουσία του Δ/ντή Δ.Α.Βοιωτίας, αγιασμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας από τον Ιερέα των Σωμάτων Ασφαλείας, διευθυντή της Θρησκευτικής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Κιούλο. Με το πέρας του αγιασμού, στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Νεκτάριος Κιούλος, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Ήρωα Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έπεσε τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Δίστομο Βοιωτίας, από πυρά Αλβανών κακοποιών.
Στο κήρυγμα του προς τους συναδέλφους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης εξήρε τη προσφορά των Ελλήνων Αστυνομικών στο κοινωνικό σύνολο, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της θρησκευτικής πίστης για την εκτέλεση του λειτουργήματός μας και την αντιμετώπιση των δυσκολιών που απορρέουν από αυτό.
Εξαιρετική τιμή για την Ένωσή μας αποτέλεσε η προσφορά της εικόνας του Προστάτη του Σώματος, μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου από τον Ιερέα του Σώματος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

.Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

Σχετικά