Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1ης Νοεμβρίου

permissos.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 1/11/18
Από την Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Καλημέρα σας και καλό μήνα. Ένας μήνας δημιουργίας και ανασυγκρότησης. Σήμερα δεν έχουμε κάποια σημαντική όψη. Η Σελήνη βρίσκετε στον Λέοντα.
ΚΡΙΟΣ. Σήμερα είναι μια πιο ανάλαφρη μέρα, αν και καθημερινή θα βρείτε την ευκαιρία να διασκεδάσετε ή να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Η συναναστροφές με ομάδες θα σας κάνουν καλό. Εκφράστε τις απόψεις σας.
ΤΑΥΡΟΣ. Αστάθεια στο χώρο του σπιτιού, όλο κάτι θα σας χαλά την διάθεση ή κάτι θα πρέπει να διευθετήσετε. Αρχίζουν και ηρεμούν τα πράγματα στον εργασιακό χώρο, αν και δεν έχουν επιλυθεί ακόμα, απλά βρίσκονται σε ύφεση.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Το περιβάλλον σας «συγγενείς, γείτονες κτλ» είναι αυτό που θα σας απασχολήσει σήμερα. Παίρνετε μέρος σε συζητήσεις και μαθαίνετε νέα που σας προκαλούν προβληματισμό . Όμως αρχίζετε και αισθάνεστε πιο αισιόδοξα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Είπατε σήμερα να δείτε και τα οικονομικά σας, και αυτό σας ρίχνει λίγο την διάθεση, είναι κάτι προσωρινό. Αρχίζετε να στρέφεστε στην οικογένεια γιατί εκεί, κάτι περιμένουν από εσάς. Προσαρμόζεστε και επικοινωνείτε πιο εύκολα στην καθημερινότητα.
ΛΕΩΝ. Μία προσωρινή αναστάτωση ή ανασφάλεια για προσωπικά σας θέματα είναι στο πρόγραμμα. Θέλετε να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας και να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας. Κάτι που είχατε στο μυαλό σας να διδαχτείτε ή να γράψετε είναι εφικτά στο άμεσο μέλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Εσωστρέφεια και ατονία είναι τα πρώτα «συμπτώματα» της ημέρας, μήπως έχετε παραμελήσει λίγο την υγεία σας; Είναι και αυτή η προαίσθηση ότι κάτι γίνετε πίσω από την πλάτη σας. Επικοινωνήστε με τους οικείου σας.
ΖΥΓΟΣ. Ασχολείστε και πάλι με τον εαυτό σας, θέλετε να ψάξετε τι είναι αυτό που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά. Βρέστε διεξόδους κάντε μικρές διαδρομές μιλήστε με τους γύρω σας. Η μεγάλες παρέες σήμερα, σας κάνουν και νιώθετε άβολα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Το μυαλό σας βρίσκετε στους στόχους και στην καριέρα σας, αν και όλα αυτά έχουν μια αστάθεια σήμερα όμως μην καταβάλλεστε, δώστε πιο μεγάλη σημασία στο οικονομικό κομμάτι. Ερωτικά κάτι σας κρατά πίσω.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Αρχίζετε σιγά- σιγά και γίνεστε ποιο επικοινωνιακοί, μπορεί να κάνετε συζητήσεις ή μετακινήσεις. Επίσης μπορεί μέσα σε ένα θολό τοπίο να αρχίζετε να μιλάτε και για τις απόψεις σας και γιατί όχι και για τον τρόπο που βλέπετε την ζωή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Θέλεις να κινηθείς «αόρατα» και σε οικονομικά αλλά και σε ερωτικά θέματα. Νομίζεις ότι ακούγονται ψίθυροι από παντού, καλού κακού βέβαια φύλαξε όλο αυτό το διάστημα τα μυστικά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Αστάθεια στις διαπροσωπικές σχέσεις (σύντροφο, συνεργάτες κτλ), φυσικά μην αγχώνεσαι και σε εσένα υπάρχει μια ανάγκη αλλαγής. Όλο αυτό είναι πρόσκαιρο. Πρέπει τώρα να αρχίσεις να μπαίνεις σε ομάδες και γιατί όχι να έχεις και τον πρώτο λόγο.
ΙΧΘΥΕΣ. Σήμερα ή πρακτικά ή με την σκέψη, πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με την καθημερινότητα, για να μην σου πω και την δουλεία σου. Άρχισε να επικοινωνείς και να κινητοποίησε για να φτάσεις τους στόχους σου.

Σχετικά