Τα Ζώδια σήμερα

καραμπελα ζωδια

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 31/10/18
Από την Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Καλημέρα σας. Σήμερα έχουμε την Αφροδίτη R σε αντίθεση με τον Ουρανό R. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη άλλα πριν έχει κάνει τρίγωνο με το Β.Δ και ή Αφροδίτη R στο τέλος της ημέρας περνά στο ζώδιο του ζυγού.
ΚΡΙΟΣ. Επανέρχονται κάποια οικονομικά θέματα από παλιές οφειλές. Επίσης θέματα που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί, σε σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες «ζητούν» την λύση τους. Αρχίζετε και γίνεστε πιο κοινωνικοί.
ΤΑΥΡΟΣ. Αισθάνεστε ότι όλοι οι άλλοι είναι απέναντι σας, μήπως και σεις έχετε μια οξύθυμη συμπεριφορά; Όλα αυτά συνορευτήκαν και τώρα προκαλούνται αντιδράσεις από το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Μην βλέπε αντιπάλους που δεν υπάρχουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Η εργασία και η καθημερινότητα, σας κούρασαν και νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Όμως επιβάλετε να υιοθετήσετε ένα πιο ήρεμο πρόγραμμα, έχετε ανάγκη από ξεκούραση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Θέλετε σίγουρα να γυρίσετε πίσω σε πρόσωπα που σας συνεπήραν ερωτικά; προσέξτε μήπως έχετε τις ίδιες απογοητεύσεις ή αντιδράσεις με το παρελθόν. Κάτι πολύ ιδιαίτερο σας τράβα την προσοχή. Έντονη δημιουργία.
ΛΕΩΝ. Αναταράξεις που τις περιμένατε σε θέματα καριέρας ή σε θέματα οικογενειακά. Στο πίσω μέρος του μυαλού σας το ξέρατε ότι εάν το παρακάνετε αργά η γρήγορα οι δικοί σας άνθρωποι θα αντιδρούσαν. Θα αρχίσετε να έχετε ευχάριστες συναντήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Η μέρα είναι λίγο έντονη διότι ξεκινάτε με νεύρα όταν ο περίγυρο σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Μην πέφτετε από τα σύννεφα ξέρατε τις δυνατότητες που έχουν. Βρίσκεστε συνέχεια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.
ΖΥΓΟΣ. Αισθάνεστε ότι σας πιέζουν τα έξοδα, μάλλον γιατί δεν κάνατε τους σωστούς χειρισμούς παλιότερα. Προσπαθήστε πάλι να βρείτε την καλή φήμη και γοητεία που είχατε, και μην απομονώνεστε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Θέλετε να απελευθερωθείτε από προβληματικές σχέσεις που «χρονίζουν», πιθανές ρίξεις με άτομα που είναι μαζί σας και μοιράζεστε πολλά κοινά. Πρέπει να επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Μεγάλη εσωστρέφεια αυτό είναι κάτι που δεν σας χαρακτηρίζει γενικότερα. Μήπως επανέρχονται φοβίες που σας προκαλούν ψυχοσωματικά προβλήματα. Θα απαλλαγείτε σύντομα από όλα αυτά, αρχίστε να κινητοποιήστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Μερικές φορές δίνετε τα πάντα για μια ιδέα, για μια ομάδα και μετά απογοητεύεστε, αυτό συνέβη και τώρα. Αντί για την αντιπαλότητα προτιμήστε την αποχώρηση. Αλλαγή πλεύσεις με άλλους συνοδοιπόρους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Σας ξαφνιάζουν κατά καιρούς οι ανατροπές και τα πισωγυρίσματα στον χώρο του οικογενειακού περιβάλλοντος, όπως επίσης και οι ανασφάλειες για την καριέρα και τα οικονομικά. Αρχίστε να βρίσκετε συμμάχους που έχουν προοπτικές.
ΙΧΘΥΕΣ. Αν δεν οργανώσετε καλά σήμερα το πρόγραμμα σας θα έχετε ανατροπές σε στόχους που κάνατε έχοντας σαν δεδομένο, κάποιους ανθρώπους από τον περίγυρο σας. Γνώσεις και ταξίδια. Αστάθεια στο καθημερινότητα.

Σχετικά