Χειροπέδες σε τέσσερις για κοκαΐνη και χασίς στη Λαμία

kokaini lamia

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λαμία, κατηγορούμενος για πώληση, διακίνηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών
Επιπλέον, συνελήφθησαν (3) ακόμα άτομα, κατηγορούμενα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (αγορά – αποθήκευση)
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αποθήκη, όπου κατασχέθηκαν περισσότερα από (2,6) κιλά κάνναβης
Επιπλέον κατασχέθηκαν (79,2) γραμμάρια λευκής απόχρωσης oυσίας, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό, Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσικλέτα, κινητά τηλέφωνα και πληθώρα κενών νάιλον συσκευασιών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο της διαρκής προσπάθειας που διενεργείται για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (24-11-2018) το βράδυ στη Λαμία, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, συνολικά τέσσερα (4) άτομα.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποθήκευση, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον, συνελήφθησαν 37χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για αγορά ναρκωτικών, καθώς και ένας 51χρονος ημεδαπός και μία 45χρονη ημεδαπή κατηγορούμενοι για αποθήκευση ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 39χρονο στην περιοχή της Λαμίας, εντόπισαν αυτόν να κινείται με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσικλέτα και αφού συναντήθηκε με τον 37χρονο, τον ακινητοποίησαν και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ναρκωτικών (κάνναβη – λευκής απόχρωσης ουσία), τις οποίες όπως διαπιστώθηκε θα τις αγόραζε ο 37χρονος, έναντι χρηματικού ποσού.
Σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη που διατηρούσε ο 39χρονος, ιδιοκτησίας του 51χρονου και της 45χρονης, με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• Ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (2) κιλών & (682,6) γραμμαρίων,
• Ποσότητες λευκής απόχρωσης ουσίας, σε μορφή σκόνης, βράχου και κρυστάλλου, συνολικού βάρους (79,2) γραμμαρίων, η χημική σύσταση της οποίας θα προσδιοριστεί από αρμόδια Χημική Υπηρεσία,
• (2) ζυγαριές ακριβείας,
• το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ, προερχόμενο από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών, καθώς και
• (6) κινητά τηλέφωνα & πληθώρα κενών νάιλον συσκευασιών.
Επίσης, από τους αστυνομικούς ομοίως κατασχέθηκε και η Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο 39χρονος, ως μέσο για την διευκόλυνση της πώλησης των ναρκωτικών.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σχετικά