Νέος , άφθαρτος , με «ρεύμα» … και έτοιμος να “χτυπήσει” την έδρα του ΚΙΝΑΛ στη Βοιωτία!

aris karvounis

Σε τροχιά εκλογικής ετοιμότητας έχει θέσει τον μηχανισμό του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να αντιμετωπίσει πιθανές πολιτικές εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ξεκινήσει διαδικασίες «εξπρές» για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων, με τον επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής, γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ., Μανώλη Χριστοδουλάκη, και τα υπόλοιπα μέλη του οργάνου να έχουν αναλάβει μια δύσκολη αποστολή: να αξιολογήσουν σωστά τις προτάσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών, αλλά και όλες τις εισηγήσεις που έχουν δεχτεί, προκειμένου τα ψηφοδέλτια να ικανοποιούν απαρέγκλιτα το τρίπτυχο «ενότητα – διεύρυνση – ανανέωση»  

Στόχος  της Φώφης Γεννηματά εν ‘ όψει των επικείμενων εκλογών είναι η γεφύρωση μεταξύ της κομματικής δομής και της κοινωνίας των πολιτών που έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά.  Από την άλλη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επιχειρεί διεύρυνση με νέα και άφθαρτα πρόσωπα που να εμπιστεύεται προσωπικά.

 Σε αυτό το «κάδρο»  η ίδια η κ. Γεννηματά τοποθετεί σε εξέχουσα θέση τον δικό μας  Άρη Καρβούνη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  που έχουμε στην διάθεση μας ο Κώστας Λαλιώτης «λέγεται ότι είναι ο «εγκέφαλος» της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της Χαριλάου Τρικούπη για ανανέωση .

Ο ίδιος άνθρωπος  τρέφει μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια στο πρόσωπο του Άρη Καρβούνη και τον αναφέρει συχνά ως πρότυπο πολιτευτή σε συζητήσεις του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ από την Βοιωτία ανήκει στο άμεσο περιβάλλον της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και η βέβαιη κάθοδος του στο ψηφοδέλτιο των επερχόμενων εκλογών , δημιουργεί πολλές ελπίδες  στην Χαριλάου Τρικούπη για επιστροφή της βουλευτικής έδρας.

Νέος , άφθαρτος και με «ρεύμα» ο Άρης μπορεί και συνθέτει στην τοπική πολιτική σκηνή της Βοιωτίας και σίγουρα έχει καταφέρει να εμπνεύσει με την κάθοδο του πολλούς νέους να επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ! Η αξιοπρόσεκτη αυτή δυναμική του κ.Καρβούνη στεναχωρεί αυτούς που θέλουν μικρό το «μαγαζί» αλλά για αυτό ακριβώς το λόγο έχει μεγάλη απήχηση στη νεολαία της περιοχής που προέρχονταν από το χώρο του ΠΑΣΟΚ!

Η εκτίμηση λοιπόν που συγκεντρώνει ο Άρης στους ηγετικούς κύκλους του ΚΙΝΑΛ σε συνδυασμό με την αποδοχή του στην εκλογική περιφέρεια της Βοιωτίας , δημιουργούν πολλά χαμόγελα και έντονη την πεποίθηση στην Χ. Τρικούπη ότι ο Άρης είναι το πρόσωπο που θα ξαναφερει πίσω την έδρα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές!

Σχετικά