Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια

fititria kideia

Σπαραγμός στην κηδεία της άτυχης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία όπως αποκάλυψε και ο ιατροδικαστής βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της στη Ρόδο.

Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας έφθασε σήμερα στο Διδυμότειχο και αφού πήγαν για λίγο το φέρετρο με τη σορό της στο σπίτι της οικογένειας Τοπαλούδη, ξεκίνησε η νεκρική πομπή προς την εκκλησία όπου αυτή την ώρα ψέλνεται η εξόδιος ακολουθία.

Στο πλευρό της οικογένειας η οποία ζει το δικό της δράμα η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου. Φίλοι της κοπέλας και των γονιών τους, την αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας λόγο για ένα «από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα».

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτε που να συνιστά απειλή για την κόρη του, τονίζοντας ότι «αν ήξερα ότι κάποιος την ενοχλεί θα είχα πάρει μονομιάς το αεροπλάνο».

Σχολιάζοντας τη σύλληψη των δυο νεαρών -Ελληνας 21 ετών, Αλβανός 19 ετών- ο Ιωάννης Τοπαλούδης νωρίτερα είχε δηλώσει ότι «μετά από αυτό (σ.σ. τη σύλληψη) ίσως να είναι πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το κορίτσι μου».

Σχετικά