Τι έγινε το Σάββατο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου;

dimotiko sxoleio aliartou

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στο Σχολείο μας έγινε ένα μικρό θαύμα. 
Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι στήθηκε με αγάπη από τους μεγάλους για τα παιδιά αλλά και για μεγάλους που αισθάνονται ακόμη παιδιά. 
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ; ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ !

ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΛΥΚΟΜΠΑΖΑΡ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!Οι μανούλες έφτιαξαν για μια ακόμη φορά καταπληκτικά γλυκά ενώ ο Διευθυντής μας, κος Πανάγου Γεώργιος,  με μεράκι και αγάπη έφτιαξε τα όμορφα  σπιτάκια,,και όχι μόνο, τα οποία ζωγραφίστηκαν από την κα, Πούλου Δήμητρα και την καταπληκτική Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Καλπούζου Ελένη.Και οι δύο κυρίες ασχολήθηκαν και με το facepainting όλων των παιδιών.

Από το εργαστήρι της Θεατρικής Αγωγής , η κα. Βουδούρη Αικατερίνη με την ομάδα της παρουσίασαν χορευτικό με τη μουσική από το έργο “Ο Καρυοθραύστης” του Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι ενώ τα παιδιά απήγγειλαν ποίημα του Ρίτσου : Κάνε, καλέ Θεούλη, εμείς `μαστε καλά.
Κάνε, καλέ Θεούλη να `χουν όλα τα παιδάκια 
ένα ποταμάκι γάλα, 
να `χουν μπόλικα τραγούδια, αστεράκια
Κάνε να είναι όλοι καλά
Κάνε να έχουν όλα τα παιδιά 
να μην ντρεπόμαστε για τη χαρά μας



Από το εργαστήρι της Ρομποτικής , ο κος Καλπούζος Ιωάννης  με την ομάδα του έκαναν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

Τα βοτσαλάκια των ευχών.

ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ

 ΚΑΙ… Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ” ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ”
Ένα ουράνιο φανάρι, γνωστό και ως φανάρι Κονγκμίνγκ ή Κινέζικο φανάρι, είναι μικρό αερόστατο θερμού αέρα κατασκευασμένο από χαρτί, με άνοιγμα στο κάτω μέρος όπου είναι αναρτημένη μια μικρή φωτιά.Στην Ασία και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, τα ουράνια φανάρια κατασκευαζόταν παραδοσιακά για αιώνες, ώστε να λάβουν μέρος σε παραστάσεις μακροχρόνιων γιορτών. Η ονομασία «ουράνιο φανάρι» είναι μετάφραση της Κινεζικής ονομασίας αλλά ακόμη μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι ονομασίας ουράνιο κερί ή αερόστατα φωτιάς

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!! 

Σχετικά