Μία οφειλόμενη απάντηση του Πάλλη Ευαγγέλου στον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΘ

deyath

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΘ

Μία οφειλόμενη απάντηση στον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΘ

Κύριε Τσίτρα,

Εφόσον αναφέρετε το άρθρο 107 του Ν. 3852/2010 που αφορά την υποχρέωση της επέκτασης της ΔΕΥΑΘ στα όρια του Δήμου Θηβαίων ήσασταν υποχρεωμένοι εσείς και ο Δήμος μας να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες με στόχο το καθαρό νερό για τα Βάγια εδώ και χρόνια.

Αναφέρεστε στην επιχείρηση που αντιπροεδρεύετε λέγοντας ότι είναι κοινωφελής και μη κερδοσκοπική. Γνωρίζετε ότι ο Θηβαίος πολίτης πληρώνει ένα από τα πιο ακριβά τιμολόγια νερού στην Ελλάδα; Σκεφτείτε να μην ήταν και κοινωφελής και μη κερδοσκοπική.

Η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση υπήρξε με την προϋπόθεση σύνδεσης των αποχετεύσεων όλων των ενοτήτων  με τον βιολογικό της Θήβας , ο οποίος αδειοδοτήθηκε τον τελευταίο καιρό. 

Αχαρτογράφητα νερά δεν υπάρχουν γιατί με τον «Κλεισθένη» οι Δημοτικές Ενότητες θα διαχειρίζονται κονδύλια για τις ανάγκες τους.

Συμπερασματικά, το πρόβλημα είναι δικό σας και του Δήμου να το λύνατε τόσον καιρό. Αντί αυτού το φέρνετε τον τελευταίο μήνα της προθεσμίας του Ν. 4483/2017. 

Είναι επιεικώς απαράδεκτη η τακτική σας, μόνο το εισπρακτικό μέρος έχετε κατά νου και αυτό δείχνουν όλες οι ενέργειές σας.

                                                                                ΠΑΛΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Τοπικός Σύμβουλος Βαγίων

Σχετικά