Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

pita emporikos aliartos

Με μια όμορφη, ζεστή και σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα εκδήλωση, έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου  την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2019 ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου, στην ταβέρνα  “ΧΡΥΣΙΚΟΣ” στην Αλίαρτο.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Ταξιάρχης Θεοδωρογιάννης, ο οποίος δεν παρέλειψε στην  ομιλία του να κάνει αναφορά στον καθημερινό αγώνα των εμπόρων για τη διατήρηση της δουλειάς τους.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης και η υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς κ.α. Κατερίνα Μπατζελή.

 Η βραδιά ήταν επιτυχημένη, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου,ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης,η υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς κ.α. Κατερίνα Μπατζελή,ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ.Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιαννακόπουλος,ο Διοικητής του Α.Τ. Αλιάρτου κ.Γκελέκας,οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Μαλέσης και Κοκοράκης,ο πολιτευτής κ.Γιαννάκης,δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί φορείς.Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π.Παναγιώτης Δαμόκας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά