Και ηλεκτρονικά τα…παράπονα στη Δήμαρχο Λεβαδέων

novoville-dimos livadeias

O Δήμος Λεβαδέων έχοντας ως στόχο τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες, έχει ήδη θέσει σε λειτουργία ένα νέο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville.

Το σύστημα:

·         Επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν στο Δήμο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες μας.

·         Πραγματοποιείται αυτόματη λήψη ενημερώσεων για την εξέλιξη του ζητήματος που αναφέρατε, μέχρι και την οριστική του διευθέτηση.

Η αναφορά αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (mobile app για iPhone & Android), 
είτε μέσω H/Y από την ιστοσελίδα του Δήμου μας(https://dimoslevadeon.gr/ypovoli-paraponou/)

Πατώντας ‘Νέα Αναφορά’ και ακολουθώντας 5 απλά βήματα, το αίτημά σας καταχωρείται άμεσα από το Δήμο, ο οποίος δρομολογεί την επίλυσή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και σας ενημερώνει για την εξέλιξη του, μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, να βρείτε σύντομες απαντήσεις για διαδικασίες και δικαιολογητικά, να δείτε ζωντανά στο χάρτη δεκάδες σημεία ενδιαφέροντος όπως ΚΕΠ και φαρμακεία, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.

Σχετικά