ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 11-17/2

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Παρόλο που τα θέματα της καριέρας και των στόχων που έχετε βάλει περνούν από δοκιμασίες, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα βιώσετε ένα πιο ήπιο κλίμα. Στο τέλος της εβδομάδας θα δείτε ότι κάποια σχέδια που έμοιαζαν ουτοπικά ή είχαν μια καλλιτεχνική χροιά, γίνονται αποδεκτά. Αρχίζετε από αυτή την εβδομάδα και προσπαθείτε περισσότερο για την απόκτηση υλικών αγαθών, αλλά και τα έξοδα επίσης θα είναι αυξημένα, οπότε θα είστε σε εγρήγορση. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου πρέπει να είστε προσεκτικοί, η νευρικότητα δεν είναι καλός σύμβουλος, αντιμετωπίστε τα ξαφνικά γεγονότα με ηρεμία. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις και απροσεξίες που μπορεί να σας κοστίσουν αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκει ανταπόκριση από τους φίλους, τις παρέες και γενικά από ομάδες ανθρώπων που αρχίζουν και αποδέχονται κάποιες από τις απόψεις ή τις ιδέες σας. Αρχίστε να κάνετε συμφωνίες με ευνοϊκούς όρους. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχουν ξαφνικές ανατροπές και δοκιμασίες από πισώπλατα «μαχαιρώματα». Σε άλλη περίπτωση εσείς οι ίδιοι μπορεί ψυχολογικά να είστε αναστατωμένοι και απογοητευμένοι από κινήσεις ανταγωνιστών ή κρυφών εχθρών που δεν τις περιμένατε. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας στις 14/2 και η κινητικότητα σας θα είναι έντονη, γίνεστε ανυπόμονοι και δραστήριοι, αυτό ισχύει πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Αναστάτωση και ένταση σε φιλικές παρέες ή σε χώρους με ομοϊδεάτες, σε ακραία περίπτωση ακόμα και διάσπαση ή ρίξεις σε συλλόγους, κόμματα, συνδέσμους κτλ. που μπορεί να συμμετέχετε. Αυτό πιο πολύ ισχύει για εσάς  που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Με τον Άρη να μπαίνει στον δωδέκατο οίκο δηλαδή των κρυφών συναισθημάτων ή φόβων, βιώνετε την ένταση εσωτερικά, αυτό πιο πολύ για αυτούς που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. Οικονομικές απολαβές από τρίτους π.χ. συνεταίρων, συντρόφων, κληρονομιές. Επίσης αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας γιατί θα μπορέστε να μεγαλώσετε την δουλεία σας. Άλλωστε εδώ και καιρό κάνετε διάφορες διαπραγματεύσεις και όπως φαίνεται αυτές αποδίδουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Στις 13/2 με την σύνοδο Άρη-Ουρανού στις τελευταίες μοίρες του Κριού, σημαίνει για εσάς που έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου ότι μπορεί να έχετε ξαφνικές και ανταγωνιστικές τάσεις. Τα θέματα καριέρας τροποποιούνται, γίνεστε πιο μαχητικοί ή οι ανώτεροι στα κλιμάκια από εσάς αλλάζουν. Προσοχή στις εντάσεις όταν υπερασπίζεστε την φήμη σας. Για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, οι συνθήκες γίνονται πιο ήπιες σε ότι αφορά την συντροφική ζωή ή τους συνεργάτες-συνέταιρους. Η αρμονία που τόσο έχετε ανάγκη με τον σύντροφο σας είναι εφικτή, όπως και ένα ταξίδι που βρισκόταν μόνο στην φαντασία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ο ρομαντισμός είναι κάτι που το έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα. Επίσης μπορεί να έχετε οικονομικές απολαβές από συνεργάτες ή τον σύντροφο.

ΛΕΩΝ.  Η καθημερινότητα σίγουρα δεν είναι η καλύτερη που θα μπορούσατε να έχετε, ούτε η υγεία σας, είναι και ο εργασιακός χώρος που σας ταλαιπωρεί. Χωρίς να είναι κάτι το σημαντικό αναγκάζεστε να ασχολείστε με αυτά ή να έχετε αρκετές επιπλέον ευθύνες στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητα. Αυτή την εβδομάδα, ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχουν καλύτερες συνθήκες παντού και τα μικροπροβλήματα υγείας θα πάψουν να τους απασχολούν. Η μαχητικότητα για να κερδίσετε φήμη και να έχετε αποτελέσματα σε θέματα καριέρας θα είναι έντονη, αυτό θα το βιώσουν έντονα οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού είναι εξαιρετικά δυναμική στις 13/2 και δείχνει γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο εξωτερικό, ίσως κάποιο ξαφνικό ταξίδι ή παραμονή στο εξωτερικό χωρίς να το έχετε προγραμματίσει. Ακόμα μπορεί να έχετε νέες ιδέες και φιλοσοφικές αναζητήσεις, επίσης μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα με την  δικαιοσύνη. Αυτοί που θα επηρεαστούν ιδιαίτερα είναι οι γεννημένοι τέλος (20-23/8) 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Μια ευχάριστη ανάπαυλα αυτή την εβδομάδα για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο να βιώσετε την χαρά και την δημιουργία, όμως τώρα φαίνεται ότι το συναίσθημα μπαίνει πάλι στην ζωή σας και σας κάνει ρομαντικούς. Ονειρεύεστε μία σχέση ερωτική που όμως τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Επίσης πραγματικότητα μπορεί να γίνει και μια καλλιτεχνική ή δημιουργική απασχόληση, που σχεδιάζατε μαζί με άλλους. Προσοχή θα χρειαστεί  να έχουν οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου,  για τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. τράπεζες, εφορία, κληρονομιές κτλ. ή ακόμα και με τα έσοδα του συντρόφου, γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές. Ο Άρης στον ένατο οίκο σας κάνει μαχητικούς και ιδεολόγους, θέματα εκπαιδεύσεις και ταξιδιών είναι στο πλάνο σας, όπως και νομικά θέματα. Θα επηρεάσει αρχικά εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

ΖΥΓΟΣ.  Στης 13/2 η σύνοδος Άρη-Ουρανού θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Μάλλον θα κάνετε μια τελευταία επανάσταση προτού εγκαταλείψει ο Ουρανός το ζώδιο του Κριού και ο τομέας που θα γίνει αυτή είναι στο χώρο των σχέσεων. Ανατροπές και διασπάσεις στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή με κάποιους ανθρώπους που μοιράζεστε πολλά κοινά π.χ. συνέταιροι. Το δεύτερο δεκαήμερο θα αισθανθεί όμορφα με τα πρόσωπα της οικογένειας. Η καθημερινότητα θα είναι πιο χαλαρή και η επικοινωνία με τα οικεία πρόσωπα, θα σας δίνει χαρά . Δεν αποκλείετε να υπάρχει και οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας. Όσοι έχουν γεννηθεί πρώτες μέρες 24-30/9 θα ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα ή θα θελήσετε να διεκδικήσετε χρήματα από τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Θέματα της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν στην αρχή της εβδομάδας, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο χώρο εργασίας, με δύσκολες συνέπειες. Επίσης μπορεί να σας απασχολήσουν και θέματα υγείας. Αυτοί που θα έχουν την επιρροή αυτής της συνόδου (Άρη-Ουρανός)  είναι οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου 19,20,21,22/11. Στο τέλος της εβδομάδας έχετε επικοινωνία ευχάριστη με το περιβάλλον σας, όμως δεν είναι απίθανο   να υπάρξει και συναισθηματικό ενδιαφέρον από ένα άτομο που δεν το περιμένατε.  Άνεση για καλλιτεχνική δημιουργία, όπως και οικονομική εύνοια μετά από επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε μια κατάσταση που μέχρι τώρα σας φαινόταν λίγο ουτοπική. Ο Άρης μπαίνει στο χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών και πολύ πιθανόν οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, να έχουν εντάσεις στις συνεργασίες ή σε συντροφικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Στις 13/2, οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου, πρέπει να προσέχουν για ενδεχόμενη κρίση στα αισθηματικά-ερωτικά. Επίσης ένα δημιουργικό σχέδιο μπορεί να απέτυχε και πρέπει να το αποδεχτείτε για να πάτε παρά κάτω. Τα οικονομικά σας δεν είναι και τόσο ανθηρά, γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις,  ότι και να βγάζετε πάει στο «βωμό» των υποχρεώσεων που έχετε δημιουργήσει. Όμως τώρα με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών έχετε εύνοια στο να καταφέρνετε να παίρνετε χρήματα από τρίτους. Γενικά φέρνετε αυτή την εβδομάδα μια εξισορρόπηση στα έξοδα και σε αυτό βοηθούν και άνθρωποι από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η καθημερινότητα θα γίνει πιο έντονη και πολύ πιθανό να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις. Ο Δίας σε κάθε προσπάθεια θα σας ανταμείβει, ενώ αντίθετα αν δεν κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες τότε μπορεί να μην καταλάβετε την παρουσία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η αναστάτωση και οι ρίξεις στην οικογένεια στις 13/2, για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, είναι πιθανές. Κάνετε όμως και εσείς την επανάσταση σας, θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε κατά κάποιο τρόπο, αν δεν είστε σίγουροι ότι το θέλετε πραγματικά  κρατήστε χαμηλούς τόνους. Θα ακούσετε διάφορα λόγια από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά, πολλά από αυτά ίσως είναι «κολακείες» που όμως εσάς σας κάνουν και αισθάνεστε όμορφα. Υπάρχει εύνοια στον γραπτό και προφορικό λόγο όπως επίσης και σε ρομαντικές μικρές διαδρομές. Ο Άρης μπαίνει στον οίκο της δημιουργίας και των απολαύσεων, γίνεστε πιο διεκδικητικοί εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Η Αφροδίτη μαλακώνει λίγο το σκληρό σκηνικό που έχετε με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο γοητευτικούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου πρέπει να βρουν τρόπους να είναι πιο ήρεμοι, προσοχή στα γρήγορα συμπεράσματα, στις μετακινήσεις, και στο γραπτό ή προφορικό λόγο. Το περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες, κτλ.)  μπορεί να γίνει εριστικό και να υπάρξουν ρίξεις στις σχέσεις, όμως μάλλον θα βγείτε κερδισμένοι. Οικονομική στήριξη από αγαπημένο πρόσωπο που λειτουργεί κρυφά. Κάποιες φορές υπάρχουν έξοδα που δεν μπορείτε πλέον να ελέγξετε, και ο λόγος είναι ότι πολύ πιθανόν για πολύ καιρό είχατε αφήσει κάποια πράγματα στην τύχη τους. Το ίδιο συμβαίνει και σε θέματα ηθικής- αξιών. Αυτή την εβδομάδα ίσως βγάλετε ένα πιο ρομαντικό προφίλ γιατί αρχίζετε να λειτουργείτε με το συναίσθημα, αυτό δεν σας χαρακτηρίζει πάντα άλλα είναι κάτι φυσιολογικό και πρέπει να το αποδεχτείτε. Η μεγαλύτερη δυσκολία,  προέρχεται  από το γεγονός ότι οι εντάσεις βρίσκονται μέσα σας και σας απορυθμίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ.  Θέλετε αυτή την εβδομάδα να κάνετε μία στροφή 360 μοιρών και να πάρετε πρωτοβουλίες στα οικονομικά, έστω και με εκκεντρικό τρόπο θα καταφέρετε την αλλαγή. Μπορείτε να επηρεάσετε με τις ιδέες σας κοινωνικές ομάδες, ακόμα και αν δεν είστε σαφής, αυτή την περίοδο είστε πολύ επικοινωνιακοί και γίνεστε αγαπητοί από τους γύρω σας. Με την Αφροδίτη στον οίκο της φιλοδοξίας, της έμπνευσης και της συλλογικότητας, όλα σας φαίνονται πιο απλά. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι η Αφροδίτη δεν κάθεται για πολύ σε ένα χώρο και φεύγοντας θα αφήσει πίσω της τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, για αυτό πρέπει να λειτουργήσετε με γνώμονα την προοπτική  για το μέλλον. Το καθημερινό σας περιβάλλον θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και εσείς από την μεριά σας πρέπει να πάρετε αυτό που σας αξίζει.                                                                                                     

Σχετικά