Ψινάκης: Αφού… κοιμήθηκε ήσυχος για το Μάτι, τώρα κατεβαίνει Ευρωβουλή

Την ώρα που εκκρεμεί η ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος εναντίον του αναφορικά με την υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι, ο Ηλίας Ψινάκης ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρωβουλή.

Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο Ηλίας Ψινάκης ονομάζεται «Πολίτες», ενώ με δύο αναρτήσεις που έκανε στο Instagram το μεσημέρι της Τετάρτης εκδήλωσε τις προθέσεις του.

Το πρώτο story είχε τον χαρακτήρα προαναγγελίας. Ένα στεφάνι ελιάς, με τη λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» στο κέντρο και την λεζάντα «όπου να ‘ναι σκάει», με ένα χρονόμετρο σε αντίστροφη μέτρηση.

Λίγα λεπτά μετά, ήρθε η ανακοίνωση «έσκασε», με ένα λινκ που παραπέμπει στην ιστοσελίδα psinakis-polites.eu, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι θέσεις της πολιτικής πρωτοβουλίας.

Αν και δεν διευκρινίζει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θα μετέχει στις ευρωεκλογές, αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος και πώς, αποκλείει κατηγορηματικά την συνεργασία με άλλο κόμμα.

«Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. Είναι μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα μ’ αυτή, και με τη γνωστό και αμφιλεγόμενο ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρει ότι «στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το …λο παίρνουν: οι κλέφτες, οι «επαγγελματίες πολιτικοί», οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκηδες, κι όσοι πουν έστω και ένα«θα». Σύμφωνα με τον Ηλία Ψινάκη, μόνο ενα «θα» επιτρέπεται: «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!

Μάλλον οποιοδήποτε επιπλέον σχόλιο περιττεύει…

Σχετικά