Εντυπωσιακή η «πρώτη» του υποψηφίου Δημάρχου Θηβαίων Γρηγόρη Παπαβασιλείου-ΒΙΝΤΕΟ

papabasileiou ypopsifios thiva

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θηβαίων Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στην πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού του  «Ο πολίτης στο κέντρο»,  στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, κέρδισε τις εντυπώσεις, με την μεγάλη ανταπόκριση των φίλων του συνδυασμού, να παρευρεθούν στην παρουσίαση των  πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.Ο χώρος αποδείχθηκε πολύ μικρός, αφού οι φίλοι του συνδυασμού κατέκλυσαν και κάθε σπιθαμή του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 56393220_2129347690451859_6818035865416105984_n.jpg

Με  μια εντυπωσιακή συγκέντρωση ξεκίνησε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού “Ο  πολίτης στο κέντρο” υποψηφίων και των βασικών θέσεων.

Σε ένα κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο, που γέμισε και τους εξωτερικούς χώρους της κεντρικής αίθουσας Αλέξανδρος Κοφίνης, ο

υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Παπαβασιλείου δεν έκρυψε τα μεγάλα προβλήματα, ούτε στρογγύλεψε όσα έχουν πληγώσει τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων. Αναγνώρισε την αγωνία όλων των δημοτικών συμβουλίων και των δημάρχων που προσπάθησαν και μόχθησαν για το καλό του τόπου.  Όμως  “σε αρκετά πράγματα έχουμε μείνει πίσω” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αυτά είναι το θέμα των Ρομά που θα λυθεί άμεσα, η καθαριότητα, οι μετανάστες, η ορθολογική αποκομιδή των σκουπιδιών, η λειτουργία του πεζόδρομου και του ιστορικού κέντρου της Θήβας σε συνεννόηση από μηδενική βάση με τον εμπορικό σύλλογο και την ομοσπονδία επαγγελματιών –  βιοτεχνών, η ανάπτυξη των δημοτικών κοινοτήτων, των παραλιών και του κάθε χωριού αναγνωρίζοντας την ιδιομορφία τους.

Τέλος αναφέρθηκε στην προτεραιότητα της δημοτικής του παράταξης για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη, με δράσεις πολιτισμού, βελτίωση των παραμελημένων κοινοχρήστων και αρχαιολογικών χώρων με φωτισμό σε συνεργασία με την ΕΦ.Α . Βοιωτίας και θεματικές προβολές από την πλούσια ιστορία του τόπου μας.

Η παρουσίαση του συνδυασμού είναι ένα αποτέλεσμα πολιτών του Δήμου Θηβαίων καταξιωμένων μέσα από την επαγγελματική τους διαδρομή, αλλά και νέων που έχουν πατήσει στα πόδια τους και έχουν την αγωνία για το αύριο του τόπου που αγαπούν και διαμένουν.

Η παρουσίαση των υποψηφίων έδειξε μια ομάδα καινούργια με νέα πρόσωπα και πίστη να αναλάβει το αύριο του Δήμου Θηβαίων και να τον  οδηγήσει ψηλά, στην ανάπτυξη και την νέα αφετηρία.

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά