Σε ΕΑΒ και Δήμο Τανάγρας ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

anagnostakis eab tanagra

 Μια ημέρα γεμάτη συναντήσεις και επαφές, με πολίτες και φορείς, είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», σε Σχηματάρι, Δήλεσι και Άγιο Θωμά Βοιωτίας.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, όπου συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Ζαχαρία Γκίκα για τα ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξή της και για ζητήματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Ακολούθησε συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΑΒ όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, με κυρίαρχα τόσο το μισθολόγιο και τη συλλογική σύμβαση όσο και την έλλειψη πόρων.

Αργότερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και το Γραμματέα  του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς και συζήτησαν σχετικά με την  ΟΧΕ Ασωπού καθώς και για το Επιχειρηματικό Πάρκο, καθώς και για τα συνοδά έργα.

Κατόπιν συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Τανάγρας και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», περπάτησαν  στην αγορά του Σχηματαρίου και συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες. Αργά το απόγευμα επισκέφτηκαν το Δήλεσι που πραγματοποίησαν επαφές με φορείς και κατοίκους της περιοχής. Η μέρα έκλεισε στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Θωμά, με συναντήσεις και διαλογική συζήτηση με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

 Σήμερα Τετάρτη (24/4), ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με συνεργάτες του θα επισκεφτεί το Μαντούδι και τη Λίμνη Εύβοιας, ενώ στις 17.00 θα φιλοξενηθεί στην ενημερωτική εκπομπή «Άλλη Διάσταση» στην ΕΡΤ 1.

Σχετικά