Eυχαριστήριο του νέου Δημάρχου Λιβαδειάς Γιάννη Ταγκαλέγκα

Η μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας, δεν ανήκει ούτε στην ομάδα της «Συμφωνία Προοπτικής», ούτε προσωπικά σε εμένα ως επικεφαλής του συνδυασμού.

Μεγάλος νικητής από αυτή την γιορτή της Δημοκρατίας είναι ο Δήμος Λεβαδέων και όλοι οι πολίτες του. Νικητές λοιπόν, είμαστε όλοι εμείς.

Ο κόσμος, την Κυριακή το βράδυ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης και τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταματήσει τον Δήμο μας από το να πάει μπροστά.
Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε όλοι μαζί τα μανίκια και πρώτοι από όλους εμείς όπως οφείλουμε, για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα αξίζει να ζούμε!!
Ένα Δήμο με ήθος, με αξίες, ανοιχτό, φιλόξενο, πράσινο, εκσυγχρονισμένο και με τις κατάλληλες υποδομές.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μοιραστήκατε μαζί μας το όνειρο μας για ένα Δήμο Λεβαδέων, πρότυπο για τους άλλους δήμους και μας ψηφίσατε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους υποψήφιους του συνδυασμού της “Συμφωνίας Προοπτικής”, που τόσο καιρό βρίσκονται δίπλα μου.
Αλλά και καθένα από όλους τους συνδημότες μας, γιατί όλοι έδωσαν με τον τρόπο τους κάτι σημαντικό σε αυτό τον κοινό αγώνα.
Να ευχαριστήσω τους εκλογικούς αντιπροσώπους και όλα τα άτομα που δυο συνεχόμενες Κυριακές είχαν αφιερωθεί στον ιερό θεσμό των εκλογών ως εκλογικοί αντιπρόσωποι και εφορευτική επιτροπή. Τα ΜΜΕ που έδωσαν χώρο και χρόνο να μιλήσουμε για τους στόχους μας! Τους επικεφαλής των υπόλοιπων συνδυασμών για τον πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε, αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που στάθηκε δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, δίνοντας και εκείνη τον δικό της.
Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΗΡΘΕ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

                                                                   Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας

Σχετικά