Ανανέωσε με Σκαλτσά και 7 παίκτες η Αλίαρτος!

Μια από τις πλέον οργανωμένες ομάδες της Β’ κατηγορίας ήταν φέτος η Αλίαρτος, που πέτυχε το στόχο της παραμονής και φρόντισε από νωρίς να βάλει τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα της Βοιωτίας ανανέωσε για 2η χρονιά τη συνεργασία της με τον Μάριο Σκαλτσά για τη θέση του προπονητή, αλλά και με 7 παίκτες που στελέχωσαν την ομάδα στο πρωτάθλημα που τελείωσε πριν από λίγες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αλιάρτου:

”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Σκαλτσά Μάριο, ο οποίο αναλαμβάνει να οδηγήσει την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ την σεζόν 2019-2020.

Του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογο μας.

Ο Μάριος Σκαλτσάς είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, μέλος του ΣΕΠΚ με δίπλωμα Α΄κατηγορίας, ενώ έχει διατελέσει προπονητής εκτός του Γ.Σ. Αλιάρτου σε Α.Σ. Απόλλων Λιβαδειάς, Α.Σ. Κένταυρο Λιβαδειάς, Κύνος Λιβανατών.

Επίσης, ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας  με τους αθλητές Βλαχογιάννη Σπύρο, Σταγγίδη Θανάση, Τσιλιγιάννη Σπύρο, Λάζαρη Θωμά, Καρανάσο Δημήτρη και Τσέκο Διονύση  που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ακόμα ανανέωσε για ένα ακόμα χρόνο και ο αθλητής Γίτσας Παναγιώτης που βοήθησε με τη σειρά του στην παραμονή της ομάδας μας στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Τους ευχόμαστε να είναι γεροί και δυνατοί και να απολαύσουν κάθε στιγμή της νέας μπασκετικής χρονιάς και να βοηθήσουν με την σειρά τους  στους στόχους της ομάδας μας”.

stereabasket.gr

Σχετικά