Μίκης Θεοδωράκης: Η κόρη του αποκαλύπτει «Ο πατέρας μου κάνει ντρίμπλα στον θάνατο»

«Κάνει ντρίμπλα στον θάνατο κάθε φορά» αναφέρει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα

Ο σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια με την υγεία του και μάλιστα πρόσφατα έκανε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης ειδικής συσκευής για τον έλεγχο του καρδιακού ρυθμού και νοσηλεύτηκε αρκετές μέρες στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η κόρη του μουσικοσυνθέτη, μιλώντας στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, αποκάλυψε ότι ο Θεοδωράκης είναι σοβαρά άρρωστος, αλλά «κάνει ντρίμπλα στον θάνατο κάθε φορά»

Ο μουσικοσυνθέτης είναι πολύ άρρωστος και παραμένει κλινήρης στο σπίτι του στην Αθήνα. «Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να πεθάνει. Πλέον δεν νιώθει δυνατός. Είναι πολύ άρρωστος, με πολλά προβλήματα υγείας. Και είναι φοβερό πώς έχει καταφέρει και έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Νομίζω κάνει ντρίμπλα στον θάνατο κάθε φορά» αναφέρει η Μαργαρίτα.

Και συμπληρώνει: «Είναι χιλιάδες οι στιγμές που θυμάμαι από την κοινή πορεία μας. Έχω μοναδικές εικόνες από παιδί και από έφηβη. Ακόμα και σήμερα πηγαινοέρχομαι στο σπίτι των γονιών μου. Βλέπεις, εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μένει μόνιμα στην Αθήνα, και μάλιστα μένει στο σπίτι του ακινητοποιημένος. Όμως όλη η οικογένεια νοσταλγεί τις στιγμές από το Βραχάτι. Εκεί ζήσαμε όλοι μας ονειρεμένες μέρες». H συνέντευξη παραχωρήθηκε λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία για τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Σχετικά