ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17-23/6

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Γενικά είναι η εβδομάδα των αντιθέσεων ή των αντιπαραθέσεων. Εσείς από φυσικού σας είστε πάντα μάχιμοι, η ένταση και η κινητικότητα στην οικογένεια θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Από την άλλη έχετε την καριέρα που σας πιέζει. Πολλά μπορεί να αλλάξουν οριστικά. Ο διάλογος με την οικογένεια μπορεί να ξεφύγει από τα όρια για αυτό θέλει προσοχή. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και μην οξύνετε την κατάσταση, ίσως η χρόνια πίεση που υφίσταστε είτε σε θέματα καριέρας είτε από άτομα κύρους ή μεγάλα άτομα σε ηλικία σας  κάνει τώρα ανυποχώρητους, σε κάθε περίπτωση χαμηλώστε τους τόνους. Η πανσέληνος δεν είναι αρνητική προς εσάς όμως δείχνει την μεγάλη ένταση που έχετε σε σχέση με τους στόχους σας, αλλά και την εμμονή στις ιδεολογίες σας. Ευτυχώς μπορείτε λίγο να μειώσετε το αίσθημα αποτυχίας και να φροντίσετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο περιβάλλον σας και μια παρόρμηση, που μπορείτε όμως να την διαχειριστείτε. Εσείς ειδικά που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο βλέπετε τα σχέδια σας να αλλάζουν, πολλά πράγματα αναθεωρούνται. Σίγουρα θα έχετε βέβαια αντιδράσεις από συγγενείς ή από το καθημερινό σας περιβάλλον. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η απολυτότητα που θα εκφράζετε τα θέλω σας. Μην ενδώσετε στην εριστική διάθεση των άλλων, όσο μπορείτε κρατήστε χαμηλούς τόνους. Προσοχή στις μετακινήσεις και στον γραπτό ή προφορικό λόγο. Έχετε μια τάση να τα «μηδενίζετε» όλα, υπάρχει και η μέση οδός. Η πανσέληνος σας κάνει να επικεντρώνεστε σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά και το πιθανότερο τα οικονομικά του συντρόφου ή κληρονομικά θέματα. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει στήριξη από παρέες, ομάδες κτλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ συμπαθές στους γύρω του, είναι μία καλή συγκυρία σε ένα τόσο δύσκολο πλανητικό σκηνικό. Επίσης θα έχετε και στήριξη σε επαγγελματικά θέματα όταν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το τρίτο δεκαήμερο έχει συνεχείς συζητήσεις για οικονομικά θέματα που πολλές φορές μπορεί να «εκτροχιαστούν». Η πανσέληνος γίνετε απέναντι σας, οπότε ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας είναι αυτό που σας απασχολεί περισσότερο αυτό το διάστημα. Προσοχή σε οικονομικές επεκτάσεις γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες. Ότι έχει σχέση με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς είναι αρνητικό, μην δανείζεστε αυτό το διάστημα. Αφήστε αυτή την εβδομάδα να περάσει χωρίς να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Είστε αυτό το διάστημα έντονα επικοινωνιακοί και πολλές φορές ο λόγος σας είναι επιθετικός, ειδικά  εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Προσοχή μην ξεπεράσετε τα όρια γιατί οι άλλοι δεν είναι διαθεμένοι να κάνουν υποχωρήσεις. Το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ρίξεις με τους άλλους που είναι για σας σημαντικοί, δηλαδή με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Προσοχή και σε νομικά θέματα. Κάθε είδους συμφωνία είναι καλό να γίνει αργότερα γιατί βρίσκεστε σε μία διαρκή ένταση. Πολύ πιθανό να έχετε δύσκολους αντιπάλους ή συνεργάτες κάτι το οποίο το ξέρατε ή τώρα, μέσα από την λεκτική αντιπαράθεση, θα το ανακαλύψετε. Η πανσέληνος αυτή δείχνει ότι θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην καθημερινότητα και στην εργασία σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος δευτέρου δεκαημέρου θα προσπαθήσουν να βάλουν σε τάξη τις σχέσεις τους.

ΛΕΩΝ.  Μια εβδομάδα με έντονο παρασκήνιο και επιθετικές ενέργειες. Η καθημερινότητα είναι εξουθενωτική- προσοχή στην υγεία σας. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή, ο χώρος εργασίας είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι που πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί να υπάρξουν ρίξεις. Τα σχόλια και τα κουτσομπολιά θα είναι καυστικά, αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε. Πολύ πιθανό να έχετε εσωτερικό θυμό που μπορεί αυτό να δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα. Το τρίτο δεκαήμερο είναι πιο ευάλωτο σε όλα αυτά που προανέφερα. Η πανσέληνος είναι θετική και σας προδιαθέτει να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό σχέδιο ή με ερωτικά θέματα στις 17/6. Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκει κάποια στήριξη οικονομική, πιθανόν από έσοδα που δεν φαίνονται στο χώρο εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας, βρίσκει συμμάχους για να σταθεροποιήσει κάποια δημιουργικά σχέδια.  Έχετε την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής ανόδου, όμως για κάποια θέματα σε σχέση με την οικογένεια υπερβάλετε. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει εντάσεις σε ομαδικούς χώρους και παρέες, όλοι υποστηρίζουν την δική τους άποψη με στόμφο. Δεν είναι και τόσο εύκολα να είστε συνέχεια αντιρρησίες, θα ανακαλύψετε ότι θα υπάρξουν απώλειες στον ερωτικό ή στο δημιουργικό κομμάτι της ζωή σας. Οι απόψεις σας μπορεί να είναι οι ορθές, όμως με πιο τρόπο τις υπερασπίζεστε; Μην είστε εριστικοί αυτή την περίοδο, έχετε την δύναμη να βρείτε τις ισορροπίες περισσότερο από ότι οι άλλους, για αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΖΥΓΟΣ.  Βρίσκεστε σε μία διαρκή αναζήτηση και μετακίνηση για θέματα καριέρας. Η ένταση αυτή την εβδομάδα σας κάνει πολλές φορές να χάνετε τον έλεγχο. Υπάρχει μεγάλος επαγγελματικός ανταγωνισμός, στην μεγάλη σας προσπάθεια να αντεπεξέλθετε χάνετε πολλά κομμάτια του εαυτού σας. Η οικογένεια και οι  ηθικές αξίες «πάνε περίπατο». Όταν χαλά η ισορροπία για εσάς τους Ζυγούς βρίσκεστε σε ακόμα μεγαλύτερα διλλήματα. Προσπαθήστε να δείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και τι από την άλλη σας επιβάλλουν οι άλλοι. Άτομα κύρους σας δημιουργούν πιέσεις και αναγκάζεστε και συμμετέχετε σε ένα αθέμιτο ανταγωνισμό, κάτι που σας φέρνει αντίθετους με την οικογένεια και τους ηθικούς κανόνες που κινήστε μέχρι τώρα. Η πανσέληνος σας βοηθά να βρεθείτε σε περιβάλλον μάθησης και να επικεντρωθείτε στον άμεσο περιβάλλον σας. Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκει στήριξη από την οικογένεια για να ανταπεξέρθει στην καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας, έχει την δυνατότητα να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του, όπως και πνευματικά ή καλλιτεχνικά θέματα. Χρήματα μπορεί να έρθουν από τρίτους. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, έρχονται αντιμέτωποι με καινούργιες ιδέες και φιλοσοφίες ή καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους τελείως διαφορετικούς από αυτούς. Σίγουρα αντιπαραθέσεις θα υπάρχουν καθώς το καινούργιο θα μπει με ένα επιθετικό τρόπο και δεν ξέρω αν τελικά θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με σύνεση. Υπάρχει μια αίσθηση εμμονής αλλά και παραλογισμού σε ότι λέτε ή γράφετε. Προσέχετε τις μετακινήσεις και τα μακρινά ταξίδια. Αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Ιδεολογικές και φιλοσοφικές φιλονικίες, μην διακινδυνεύετε και μην υπερβάλετε γιατί μπορεί να διακόψετε την επικοινωνία με άτομα από  το άμεσο περιβάλλον σας. Η πανσέληνος σας δείχνει ότι πρέπει να δώσετε πιο μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δείξετε την ικανότητά σας να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανό είναι να βρεθείτε αντιμέτωποί με χρέη σε τράπεζες ή να πρέπει να διευθετήσετε κληρονομικά θέματα. Επίσης θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή να προσέχετε κάθε οικονομική κρυφή συναλλαγή. Δεν είναι η κατάλληλη αυτή η εβδομάδα για καμία είδους επένδυση, πόσο μάλλον με το χρηματιστήριο. Προσοχή μην χάσετε και τις συναισθηματικές κτήσεις ή τις ηθικές αξίες, που σας διέπουν σαν άνθρωπο. Γίνονται μυστικές συμφωνίες με ένταση, εσείς δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε παρά να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζετε άμεσα, ενώ το δεύτερο έχει την ηθική στήριξη από άτομα της οικογένειας. Επίσης έχετε εύνοια από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες αλλά μην γίνεστε υπερβολικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το ζώδιο σας συμμετέχει στον άξονα των αντιθέσεων, απέναντί σας είναι ο Άρης και Ερμής. Αυτό σημαίνει ότι με την σύνοδο που θα κάνουν αυτοί οι δύο πλανήτες, οι άλλοι θα είναι εριστικοί απέναντί σας. Έντονη επικοινωνία για συμφωνίες και σχέσεις, το πρόβλημα είναι ότι θα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις που θα πρέπει να αποτρέψετε ή τελικά να διευθετήσετε. Ίσως παλιά θέματα να βγουν στην επιφάνεια και καλείστε τώρα να δώσετε μια οριστική λύση. Οι ρίξεις μπορεί να είναι αναπόφευκτες. Έχετε περάσει πολλά και για αυτό είστε πιο σκληροί στις αποφάσεις σας. Ο/Η σύντροφος ή οι συνεργάτες σας θα σας προκαλέσουν μεγάλη ένταση και οι αντιδράσεις σας θα είναι εξίσου δυναμικές. Προσοχή στην υγεία σας. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει το θετικό ότι μπορεί να βρει συμπαράσταση από το περιβάλλον του, ενώ το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από την ένταση και μπορεί να λειτουργεί πιο άνετα αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας.  Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει μυστική βοήθεια, οικονομική και ερωτική διάθεση. Το τρίτο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο χώρο εργασίας και στην καθημερινότητα που θα είναι κουραστική. Προσοχή σε θέματα υγείας που δημιουργούνται από εντάσεις πιο πολύ εσωτερικές. Πρέπει να περάσετε αυτή την εβδομάδα με τις λιγότερες αν είναι δυνατόν απώλειες, βρείτε χρόνο για να ξεκουράζεστε και προσέχετε όταν οδηγείτε. Αυτό το διάστημα περνάτε κάποιες δοκιμασίες που σας προκαλούν εκνευρισμό. Μην δώσετε συνέχεια σε επιθετικά σχόλια που μπορεί να γίνονται εις βάρος σας, εν ανάγκη κλείστε τα αυτιά σας. Η πανσέληνος είναι θετική για εσάς, βρείτε την αισιοδοξία σας μέσα από φιλίες και ομάδες ανθρώπων που σας εκτιμούν.

ΙΧΘΥΕΣ.  Τα σχέδια για δημιουργία και ευχάριστες αποδράσεις μπορεί να γίνουν αιτία για φιλονικίες συναισθηματικού χαρακτήρα. Ίσως οι παρέες ή οι ομάδες που συμμετείχατε μέχρι πρότινος,  να μην έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με τις δικές σας και να υπάρξει ρήξη στις σχέσεις σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες.  Είστε γενικά ευαίσθητα άτομα και κάποια σχόλια από αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να σας πληγώσουν. Η πανσέληνος σας κάνει να δείτε πιο σοβαρά τα επαγγελματικά σας θέματα, γιατί ίσως να τα είχατε παραμελήσει και τώρα όλο αυτό σας προκαλεί επιπρόσθετο άγχος. Το τρίτο δεκαήμερο πιο πολύ επηρεάζεται από τις δυσκολίες, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο έχει στηρίγματα για την κοινωνική του προβολή. Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να κινηθεί πιο άνετα ειδικά στον τομέα των σχέσεων και των παιδιών από τις 21/6 και ύστερα.                                                                                    

Σχετικά