Η Ευαγγελία Τζουβελέκη- Ρεπούσκου υποψήφια Βουλευτής Βοιωτίας με τη Νέα Δημοκρατία

Ευαγγελία Τζουβελέκη- Ρεπούσκου

Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στην Θήβα.

Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω και Συμβουλίου της Επικρατείας, υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών .

Επιδιώκω όπως χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι άνδρες και γυναίκες  την ισορροπία ανάμεσα σε μια αξιοπρεπή επαγγελματική πορεία και μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Οι σπουδές μου στην Νομική Σχολή ( Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και οι μεταπτυχιακοί τίτλοι ( στο Queen Mary & Westfield College International Commercial Center & University of London intercollegiate program in the subject grouping “Banking and Finance Law” (merit – έπαινος) και στο ALBA (Msc in Business Law for Law Practitioners) μου πρόσφεραν την χαρά της γνώσης και το αίσθημα της ατομικής προόδου. Η μαχόμενη δικηγορία, την επαγγελματική καταξίωση.

Η οικογένεια και τα παιδιά μου την προσωπική πληρότητα. Το καθήκον του «ενεργού πολίτη» με οδήγησε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές να είμαι υποψήφια και τελικά να εκλεγώ ως δημοτική σύμβουλος με την παράταξη « Δήμος Πολιτών» του δημάρχου Γιώργου Αναστασίου.

Γιατί τώρα γιατί με τον Κυριάκο

Η αίσθηση ότι η χώρα έχει ανάγκη κάθε εφεδρεία, μικρή η μεγάλη, προκειμένου να αναστραφεί η πορεία της γενικής παρακμής και κρίσης με υποχρεώνει να μην μείνω αμέτοχη στο προσκλητήριο της ΝΔ. Την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι υποψήφια στο νομό Βοιωτίας δεν την εξέλαβα μόνο ως μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου, αλλά ως μια απόλυτη υποχρέωση, η γενιά μας να δώσει την μάχη που της αναλογεί για την Ελλάδα. Για την επάνοδο στην κανονικότητα. Για την επαναβεβαίωση της αξίας των δημοκρατικών θεσμών. Για την θετική συλλογική προοπτική. Για την επαναθεμελίωση των ευρωπαϊκών αξιών που τόσο αλόγιστα υπονομεύθηκαν.

Είναι αλήθεια ότι οι λόγοι να μην ”μπλέξει” κάποιος με την πολιτική είναι πολλοί: χρόνια απαξίωση, λάθος πρόσωπα, λάθος μηνύματα, λάθος πολιτικές. Οι λόγοι αυτοί δεν είναι ούτε αρκετοί ούτε σημαντικοί . Γιατί στο τέλος της ημέρας η πολιτική φτιάχνει ή καταστρέφει την ζωή μας, τα όνειρα των παιδιών μας. Πιστεύω βαθιά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ εκπροσωπούν και μπορούν να εγγυηθούν την αληθινή πρόοδο.

 Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας.

Περισσότερα στη σελίδα μας στο .facebook.

Σχετικά