Συμμετοχή του ΑΚΟΛ στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters

Η συμμετοχή σε αγώνες, αφορά κυρίως άτομα μικρών ηλικιών, υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι δεν νιώθουν μόνο νέοι, αλλά το αποδεικνύουν με τη συμμετοχή τους σε αγώνες ανάλογους των ηλικιών τους.

Σε μία τέτοια κολυμβητική ημερίδα μετείχε, για μία ακόμη χρονιά, η αθλήτρια του Ομίλου μας ΝΑΝΣΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, η οποία αγωνίστηκε στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters, που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσ/νίκης, από τις 16 μέχρι 18 Ιουνίου 2019.

Σ’ αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε στα παρακάτω αγωνίσματα με τις αντίστοιχες επιδόσεις:

            Στα 200 μ. μικτή ατομική, όπου με χρόνο 3:14:00 κατέλαβε την 1η θέση

    Στα 100 μ. πεταλούδα, με χρόνο 1:28:10 τερμάτισε στην 2η θέση

    Στα 50 μ. πεταλούδα, με χρόνο 38:40 ολοκλήρωσε την προσπάθειά της καταλαμβάνοντας την 3η θέση

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σ’ αυτούς τους αγώνες μετείχαν αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, εκπροσωπώντας πάνω από πενήντα αθλητικούς κολυμβητικούς συλλόγους.

Σύμφωνα με τη συλλογή μεταλλίων, ο Όμιλός μας κατετάγη στην 32 θέση, μεταξύ πενήντα και πλέον αθλητικών κολυμβητικών συλλόγων.

Η προσπάθεια και τα αποτελέσματά της μας υποχρεώνουν να την συγχαρούμε και να της ευχηθούμε να συνεχίσει με το ίδιο ενδιαφέρον να ασχολείται με τον αθλητισμό, να είναι γερή και να συνεχίσει τις προσπάθειές της για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια.

Σχετικά