Πέθανε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 72 ετών, άφησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evia Vima ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγη ώρα στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν στην παραλία μαζί με την σύζυγό του. Ολα δείχνουν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του.

Αυτήν την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -το οποίο έσπευσε άμεσα στο σημείο- μεταφέρεται με τη συνοδεία και του Λιμενικού στο ΓΝ Κύμης.
Ροβέρτος Σπυρόπουλος: Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ο γεννηθείς το 1947 Ροβέρτος Σπυρόπουλος ήταν ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και συνδικαλιστής. Στο ΠΑΣΟΚ εντάχθηκε από την ίδρυσή του το 1974. Από το πρώτο συνέδριο του Κινήματος εκλεγόταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ διετέλεσε τρεις φορές γραμματέας του Τομέα Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ), οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, βουλευτής Αρκαδίας, υφυπουργός, γενικός γραμματέας υπουργείων και διοικητής κρατικών οργανισμών. Από το 2010 μέχρι τις 29 Ιουνίου 2015 υπηρέτησε ως διοικητής του ΙΚΑ.

Σχετικά