Καλάθια Αγάπης για την μικρή Αλεξία στο Κλειστό Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ήταν μια συγκινητική, γεμάτη αγάπη αθλητική βραδιά!

Την Παρασκευή ο Γ.Σ. Αλιάρτου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των γυναικείων ομάδων Γ.Σ. Αλιάρτου και Γ.Σ. Ωρωπού  στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου για την  μικρή Αλεξία.

Τα έσοδα του αγώνα  θα διατεθούν στη μικρή Αλεξία από τις Θεσπιές, η οποία δίνει τη δική της μάχη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Οσο για τον 54χρονο που έριξε την αδέσποτη σφαίρα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το κοριτσάκι είναι απύρετο,  έχει ανοιχτά τα μάτια της, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους.

Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Στο σύντομο χαιρετισμό της  η  Γραμματέας του συλλόγου κα. Πηνελόπη Μαργώνη, ευχαρίστησε τις δύο ομάδες για την ανταπόκρισή τους και τον κόσμο για την προσέλευσή του στην εκδήλωση.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα για τη μικρή Αλεξία, o Γ.Σ.Αλιάρτου

εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τη γυναικεία ομάδα του Ωρωπού για τη συμμετοχή της.

”Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Γ.Σ. Ωρωπού Γεώργιο Ζαχαρόπουλο, το Δ.Σ. του Γ.Σ. Ωρωπού, τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος Α’ ΕΣΚΑ του Γ.Σ. Ωρωπού καθώς και την προπονήτρια τους Μένη Δήμου, για την άμεση και ζεστή ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συλλόγου μας για τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα για τη μικρή Αλεξία”.

 Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά