Στο “πόδι” οι κάτοικοι των Βαγίων για την Τράπεζα Πειραιώς-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της  Τράπεζας Πειραιώς στα Βάγια, όπου ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Θηβαίων κ.Αναστασίου, υποψήφιοι βουλευτές,Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι,τοπικοί φορείς και πολλοί δημότες των Βαγίων,ζήτησαν τη διατήρηση λειτουργίας του καταστήματος σε καθημερινή βάση.

Η συγκέντρωση έγινε μετά από κάλεσμα της Δ.Ε. Βαγίων,ώστε να διαμαρτυρηθούν κάτοικοι, επαγγελματίες και φορείς για την  υπολειτουργία της Τράπεζας στα Βάγια από πέντε εργάσιμες σε τρεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου από την Διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς Θηβών,ότι δεν είναι στις “προθέσεις” της Τράπεζας το κλείσιμο του υποκαταστήματος στα Βάγια,θα υπολειτουργεί,”για λίγες μέρες μέχρι να δει που θα πάει” όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Βαγίων κ.Δρένιος στους παρευρισκόμενους.

Οι φόβοι που εκφράζουν οι κάτοικοι των Βαγίων,είναι ότι η υπολειτουργία της τράπεζας, θα οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμο όπως έγινε και στο υποκατάστημα της Εθνικής στην Αλίαρτο.

 Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά