Το Αηδόνι του Δημοτικού Τραγουδιού στο Νεοχώρι-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παραδοσιακή Βραδιά με τον Παναγιώτη Λάλεζα,που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου οι “ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ”την Παρασκευή  στην πλατεία του Νεοχωρίου.

Ο Παναγιώτης Λάλεζας με την ξεχωριστή δημοτική  φωνή που σε συγκινεί,ο Θοδωρής Τασούλας με το κλαρίνο του,η  εξαιρετική Λευκοθέα Φιλιππίδη και τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας, δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα με άκρως παραδοσιακό ύφος και ο κόσμος, που κατέκλεισε την όμορφη πλατεία του Νεοχωρίου, διασκέδασε και χόρεψε σε παραδοσιακούς ρυθμούς από διάφορες περιοχές της χώρας μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στον χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου οι “ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ” κα.

Ασημίνα  Πικάση,η οποία κατέβαλε μαζί με το διοικητικό συμβούλιο εξαιρετικές προσπάθειες για την επιτυχία της διοργάνωσης, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους αναφέρθηκε στην ιστορία του Δημοτικού Τραγουδιού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ ευχαριστεί όλο τον κόσμο που συμμετείχε στην εκδηλωση του χωριού μας.

Τον Παναγιώτη Λάλεζα, την Λευκοθεα Φιλιππίδη, τον Θοδωρή Τασούλα και όλους τους εξαιρετικούς μουσικούς της ορχήστρας. Τους ηχολήπτες και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθει η εκδήλωση.

Τον χορευτικό όμιλο Ασωπιας ΕΙΛΕΣΙΟΝ, ΤΟ ΤΕΡΨΙΧΟΡΕΙΟ Θήβας και τον χορευτικό σύλλογο ΑΡΧΟΝΤΙΚΙ Λεονταριου. Όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιεων, καθώς και τα εμπορικά καταστήματα για τις προσφορές σε δώρα για την λαχειοφορο.

 Να ευχαριστήσουμε τις γυναίκες και όσους προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους!

Ήταν η πρώτη μεγάλη εκδήλωση που κάναμε ως νέο ΔΣ και θέλουμε να είστε επιεικής για τα λάθη που μπορεί να έγιναν.

Πάντα να είμαστε καλά και να κάνουμε το καλύτερο για το όμορφο χωριό μας!!

  Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά