Πωλίνα: Με ξεπούλησαν για ένα εξώφυλλο! Οι κολλητοί μου με δώσανε κανονικά

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη η Πωλίνα, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε σχέση με επώνυμο και δεν τον μάθαμε ποτέ.

«Αντιμετώπισα αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που τους είχα πολύ κοντά μου και με ξεπούλησαν για ένα εξώφυλλο. Με πούλησαν οι κολλητοί μου, οι κολλητοί μου που ήταν δίπλα μου με δώσανε κανονικά. Δεν μίλησε κανένα περιοδικό και μίλησαν οι κολλητοί που ήξερα τα… τέρατα γι’ αυτούς.

Είχα σχέση με επώνυμο που δεν το μάθατε ποτέ. Το κρατήσαμε κρυφό γιατί τότε ήταν αυτός διάσημος κι εμένα δεν με ήξερε η μάνα μου. Περνώντας ο καιρός πιστεύω ότι η απιστία είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχω συγχωρέσει απιστία. Εμένα μου έχουν συγχωρέσει με τα χίλια ζόρια. Δεν διαλύεις ένα γάμο για μια βλακεία. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο. Το ερωτικό στοιχείο σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικό.

Όλη η καριέρα μου στήθηκε από τη γνωριμία μου και από την αποδοχή του Γιώργου Μαρίνου. Ήταν δύσκολος συνεργάτης, αλλά το να είσαι δίπλα του και να σε αποδεχτεί για μένα ήταν το πρώτο γαλόνι. Έχει χαθεί ο Γιώργος! Από όλους, όχι μόνο από μένα. Με στεναχωρεί γιατί θα μπορούσε να περνάει ωραία με ανθρώπους που τον αγαπάμε. Συγκινούμαι γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και δεν του αξίζει να είναι μόνος του», είπε μεταξύ άλλων η Πωλίνα.

Σχετικά