Ζαχαριάς: «Σκοτώθηκε για να μη μας σκοτώσει»! Συγκλονιστική μαρτυρία

Μια μαρτυρία-σοκ για το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Αλέξανδρου Ζαχαριά ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν επιβάτης στο αυτοκίνητο που προπορευόταν, αποκάλυψε στην τηλεόραση του Open, ότι ο άτυχος 23χρονος έπεσε πάνω στο δέντρο στην προσπάθειά του να μην καρφωθεί πάνω στο δικό του όχημα.

«Στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς. Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Εγώ έχω να πω για αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μην με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω έτσι όπως ήταν, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν και εμείς νεκροί», τόνισε αρχικά ο κ. Γιάννης και εξήγησε πως συνέβη το τροχαίο.

«Ανεβαίνω στην Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά σιγά πολύ πιο μπροστά για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα πεύκο. Έβγαζε, βέβαια, καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα και βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο», επεσήμανε.

«Απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του, γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει και εμένα. Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί», πρόσθεσε ο κ. Γιάννης


Σχετικά