Στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας o Λεβαδειακός

Στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται από χθες (Τρίτη 30/7) η ομάδα μας. 25 ποδοσφαιριστές, άπαντες παρόντες – πρόβλημα ουδέν, ο κόουτς Δημήτρης Σπανός, το τεχνικό επιτελείο και επικεφαλής της αποστολής ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Μπαλόκας.

Αν ισχύει ότι «από το τέλος ξεπηδούν καινούργιες αρχές», τότε το βράδυ της 5ης του περασμένου Μαΐου, αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ για την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ξεκίνησε κι εδώ στη Βοιωτία η αντίστροφη μέτρηση. Ο πεσμένος Λεβαδειακός θα ξανασηκωθεί, θα περάσει από τις Συμπληγάδες της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας και θα επιστρέψει άμεσα εκεί που παραδοσιακά ανήκει: στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η διοίκηση πράττει τα δέοντα. Προχώρησε στο απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα, στην ανανέωση και στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και έδωσε τα χαλινάρια στον μπαρουτοκαπνισμένο σε ανάλογες αποστολές Δημήτρη Σπανό.

Η ορεινή εξόρμηση στη νοτιοδυτική πλευρά του Τυμφρηστού, σε υψόμετρο κάτι λιγότερο από 1000 μέτρα, για τη βάσανο της δύσκολης δοκιμασίας το επόμενο 15νθήμερο έγινε σε συνθήκες ιδανικές.

Το ζητούμενο πλέον είναι η ομοιογένεια της νέας ομάδας, η χημεία, η συσπείρωση και το αγωνιστικό ατσάλωμα.

Η πρώτη προπόνηση έγινε το απόγευμα της Τρίτης, για αρκετή ώρα, μάλιστα, υπό βροχή. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλες δυο δυνατές προπονήσεις και αύριο το απόγευμα στις 6 θα δοθεί το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Βόλο.

levadiakosfc.gr

Σχετικά