ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  5-11/8

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και καλές διακοπές.

ΚΡΙΟΣ.  Ξαναβρείτε την χαλαρή σας διάθεση και απολαύστε τις διακοπές σας. Ακόμα και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου που πιέζεστε από τον Κρόνο και οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε, βρείτε χρόνο για τα παιδιά σας.  Πολλές φορές μέσα από πίεση μπορεί να υπάρχει δημιουργία. Επίσης είστε καλοπροαίρετοι και θα έχετε ερωτική διάθεση. Ο Ερμής σας βοηθά πλέον σε θέματα σπιτιού και σε καλύτερη συνεννόηση με την οικογένεια, αυτό αφορά  περισσότερο το τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ.  Για όλους τους Ταύρους η εβδομάδα θα είναι ευχάριστη. Όμως το δεύτερο δεκαήμερο έχει την δυνατότητα, σε αυτό το ζεστό μήνα του καλοκαιριού, να ασχοληθεί με οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και να έχουν κέρδη. Επίσης ευνοούνται κληρονομικά θέματα. Το κλίμα στην οικογένεια θα είναι πολύ αρμονικό. Ενώ το τρίτο δεκαήμερο θα έχει ακόμα κάποιες εντάσεις. Ο Ερμής όμως θα βοηθά να επιλύσετε θέματα με το περιβάλλον, συγγενείς, γείτονες κτλ. Μπορείτε να επικοινωνείτε πιο άνετα χωρίς καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Πολύ καλή εβδομάδα για να γίνετε πιο κοινωνικοί. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το περιβάλλον σας δείχνει την αγάπη του, δεν θα λείψουν τα φλερτ και αν έχετε μία μόνιμη σχέση θα αισθανθείτε έντονα συναισθήματα. Ευνοούνται οι συνεργασίες. Το τρίτο δεκαήμερο έχει την άνεση να συζητά για οικονομικά θέματα μιας και ο Ερμής ορθοδρομεί. Λίγο προσοχή στα νεύρα σας και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η περίοδος που άλλα λέγατε και άλλα καταλάβαιναν οι άλλοι τελείωσε, τώρα μπορείτε να εκφραστείτε με άνεση ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Αγωνιστείτε για τα οικονομικά σας, αλλά μην γίνεστε πολύ εριστικοί. Ενώ το δεύτερο δεκαήμερο έχει την δυνατότητα π.χ. να ζητήσει αύξηση και να γίνει αποδεκτή, επίσης θα έχετε ευχάριστη καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας θα υπάρχουν καλές σχέσεις. Δεν αποκλείεται κάποιο άτομο από την καθημερινότητα να ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα κινηθεί σε ήπιους ρυθμούς αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την προηγούμενη. Το δεύτερο δεκαήμερο διανύει την περίοδο των γενεθλίων του. Με την Αφροδίτη παρέα σε θετική όψη με τον Δία, θεωρώ ότι είναι μία πολύ τυχερή περίοδο για εσάς. Γίνεστε πολύ συμπαθείς και αγαπητοί σε όλους. Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας, δημιουργία που θα σας χαροποιήσει. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια και χαρά από παιδιά. Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζει και αισθάνεται  ενδόμυχα ποιοι ήταν αυτοί που τον κατηγόρησαν γιατί μέχρι τώρα δεν έβγαζαν άκρη. Είστε αρκετά ανταγωνιστικοί αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει ανάγκη από ηρεμία πιο πολύ ψυχική, ουδέτερη εβδομάδα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να ξέρουν ότι κάτι κρυφό γίνεται, είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε κάτι που έχει σχέση με την οικογένεια, που αργότερα θα αποκαλυφθεί αλλά δεν θα είναι αρνητικό για αυτό δεν πρέπει να υπερβάλουν. Το τρίτο δεκαήμερο θα αρχίσει να κατασταλάζει σε στόχους και θα καταλαβαίνει πιο εύκολα έννοιες και ιδέες που του ήταν δυσνόητες. Καλύτερη συνεννόησης με παρέες και ομάδες. Σίγουρα υπάρχουν κρυφοί ανταγωνιστές, ευτυχώς όμως αρχίζετε και βλέπετε πιο καθαρά την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ.  Ευχάριστη εβδομάδα για τους περισσότερους Ζυγούς, ακόμα και αυτούς που έχουν πίεση από την οικογένεια ή από θέματα σπιτιού. Βρίσκουν τον τρόπο να ξεσκάσουν με φίλους και παρέες, επίσης έχουν την δυνατότητα για ευχάριστες διαδρομές. Μέσα από ομάδες ανθρώπων και φίλους θα προκύψει και συναίσθημα που θα τους ενθουσιάσει. Αξιοποίηση  γνώσεων και ιδέες που θα θέλουν να υλοποιήσουν. Επιτυχία σε οποιαδήποτε μελέτη και στόχο, αυτό ισχύει πιο πολύ για αυτούς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνει μετακινήσεις για θέματα καριέρας, προσοχή λίγο στην ένταση με ομάδες, παρέες κτλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Αν και έχετε μια εσωστρέφεια και μια εσωτερική αστάθεια με την Σελήνη στο ζώδιο σας, που έρχεται αντιμέτωπη με τους στόχους σας, στο τέλος θα καταλάβετε ότι πρέπει να κινηθείτε ορθολογικά.  Οι οικονομικές απολαβές είναι πολλές για να μπλέξετε με συναισθηματισμούς. Έχετε μεγάλες δυνατότητες να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας αποφέρουν κέρδη. Ένα υψηλά υφιστάμενο πρόσωπο που σας συμπαθεί (ή θα σας ερωτευθεί) είναι πολύ πιθανόν να σας προωθήσει. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να κάνετε σχέδια για ταξίδια και για νομικά θέματα. Ενώ όσων αφορά οικονομικά θέματα είστε λίγο εριστικοί αλλά και υπερδραστήριοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ο Δίας πολλές φορές ανάστειλε τις επιδιώξεις σας λόγω της αναδρομής του. Αυτή την εβδομάδα θα ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε πράγματα. Η τύχη από δω και πέρα σας χαμογελά, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μην χάσετε τις ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Περάστε όμορφα με άτομα που σας χαροποιούν. Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζει και ξεπερνά τα εμπόδια σε ότι έχει σχέση με χρηματοοικονομικά που μέχρι τώρα είχε καθυστερήσεις. Ενώ πρέπει να ασχοληθεί και επισταμένα με μία μελέτη. Δεν θα λείψουν και τα ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει την δυνατότητα να περάσει μια όμορφη εβδομάδα χωρίς να επηρεάζεται από το πλανητικό σκηνικό. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχουν την πίεση του Κρόνου, αλλά μπορούν άνετα να χειριστούν την μεθοδολογία που τους επιβάλει γιατί είναι κάτι που γνωρίζουν καλά. Άσχετα όμως από αυτό είναι μία περίοδος που φιλοσοφείτε και προσπαθείτε να μάθετε από πού προέρχονται οι φοβίες σας και τα γεγονότα που σας συμβαίνουν, δηλαδή κάνετε μια «ενδοσκόπηση». Έχετε την ανάγκη να προσφέρετε στους άλλους. Τύχη σε οικονομικά σε σχέση με τρίτους και παράλληλα σε πνευματικά θέματα. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί τώρα πιο εύκολα να συνεννοηθεί από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Μία πολύ καλή εβδομάδα για όλους τους Υδροχόους, κάνετε τις τελευταίες «πινελιές» πριν φύγετε για διακοπές, ότι καθυστερούσε μέχρι τώρα, αρχίζει και κινείτε με μεγαλύτερη ευκολία στα εργασιακά θέματα. Ιδιαίτερα ευνοϊκά θα κυλίσει ή εβδομάδα για το δεύτερο δεκαήμερο που θα βρεθεί ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα που του δίνουν χαρά. Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζει και συνεργάζεται πιο εύκολα με τους συναδέρφους, όμως αντιδρά δυναμικά με τους άλλους κάτι που δεν θα είναι αρνητικό.

ΙΧΘΥΕΣ.  Οι Ιχθύες αν και καλοκαίρι έχουν πολύ δουλειά να διεκπεραιώσουν. Όλοι οι στόχοι προωθούνται αυτό το διάστημα, μην αφήσετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες να σας ξεφύγουν έχετε τύχη στην καριέρα και η κοινωνικότητα έχει φτάσει στα ύψη. Είστε πολύ δημοφιλείς και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Σας ενθουσιάζουν άτομα κύρους. Το τρίτο δεκαήμερο βλέπει ότι αρχίζουν τα δημιουργικά του σχέδια να προχωρούν χωρίς καθυστερήσεις από εδώ και πέρα. Λειτουργεί και δυναμικά στην καθημερινότητα και κουράζεται πολύ στο χώρο εργασίας. Προσοχή γιατί είστε υπερδραστήριοι.                                                           

Σχετικά