Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης στην ορεινή Αμφίκλεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα σε ορεινή δύσβατη περιοχή της Αμφίκλειας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 1.000 δενδρύλλια, που ήταν “καμουφλαρισμένα” σε δασική έκταση στους πρόποδες του Παρνασσού πάνω από την Τιθορέα (Βελίτσα).

Οι πληροφορίες λένε ότι αν και οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη φυτεία, τελικά δεν εντοπίστηκαν οι χασισοκαλλιεργητές, με αποτέλεσμα να κάνουμε λόγο για μια ακόμη «ορφανή» μεγάλη χασισοφυτεία

Πρόκειται για ένα ακόμη χτύπημα στην οργανωμένη καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή μετά την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσηςστις αρχές του Αυγούστου.

Όπως είχε αναφέρει ο νέος ΓΕΠΑΔ Στερεάς υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, η  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, έχει καταρτίσει και υλοποιεί συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο κατά των ναρκωτικών, που αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του διαχρονικού αυτού προβλήματος, το οποίο αποτελεί «μάστιγα», κυρίως για τους νέους ανθρώπους.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά