Για αδιαφορία και απαξίωση κατηγορεί τον Δ.Θηβαίων ο ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ

Ο ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Τανάγρας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κο Περγάλια για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Σχηματαρίου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ιστορική ομάδα του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ την Τετάρτη 21/08. 

Η κίνηση αυτή θα πρέπει να γίνει παράδειγμα για το Δήμο Θηβαίων που εδώ και δέκα ημέρες «αδυνατεί» να δώσει απάντηση στο αίτημα της ομάδας μας για χρήση του Δημοτικού Σταδίου Θήβας για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα καθώς και για τους πρώτους 3-4 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος οπότε θα είναι και έτοιμο το γήπεδο του Καπαρελλίου. Η αιτία όπως μας είπαν από το Δήμο της Θήβας είναι η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και η αδυναμία οποιασδήποτε ομάδας να κάνει χρήση του γηπέδου. Με μεγάλη ,είναι η αλήθεια, έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα πως διεξήχθη κανονικά προπόνηση άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας την ώρα που εμείς ακόμα αναμένουμε μια απάντηση από τους αρμόδιους καθώς ο ένας «ρίχνει το μπαλάκι» στον άλλο.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τη δύσκολη δουλειά της συντήρησης των γηπέδων, αρκετά χρόνια τώρα, διατηρούμε το γήπεδο του Καπαρελλίου σε πολύ καλή κατάσταση με προσωπική εργασία μελών και φιλάθλων της ομάδας μας χωρίς φυσικά την παραμικρή οικονομική υποστήριξη από τη Δήμο Θηβαίων. 

Ο πρόεδρος του ΔΟΘ αδυνατεί μέχρι σήμερα να απαντήσει στο αίτημα μας ώστε να δηλώσουμε το γήπεδο της Θηβας για προσωρινή έδρα της ομάδας μας με αποτέλεσμα να αναζητάμε πλέον έδρα στην ευρύτερη περιοχή του νόμου Αττικής!!! καθώς κανένα άλλο γήπεδο του Δήμου Θηβαίων δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Ελλοπιακού για την προσωρινή παραχώρηση του γηπέδου, για τις προπονήσεις της ομάδας μας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Επαμεινώνδα Λεύκτρων που στην πρωτοβουλία μας να προπονηθούν οι παίκτες μας στο γήπεδο τους, και να το δηλώσουμε σαν έδρα για τους πρώτους αγώνες,μας καλωσόρισαν και μας αντιμετώπισαν σαν να είμαστε η ομάδα του χωριού τους. Παρόλο που και εκεί η εικόνα του αγωνιστικού χώρου ήταν κακή , με προσωπική εργασία και έξοδα μελών του Κιθαιρώνα , δημιουργήσαμε ένα γήπεδο καλύτερο από αυτό της Θήβας. Η αδιαφορία του Δήμου συνεχής και δυστυχώς μια βλάβη σε αγωγό άφησε το γήπεδο απότιστο για 15 μέρες με αποτέλεσμα να ξεραθεί εκ νέου και οι ποδοσφαιριστές του Κιθαιρώνα να προπονούνται σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε ακόμα τις προσπάθειες επαναφοράς του γηπέδου των Λεύκτρων.

Δυστυχώς η προσπάθεια του ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ για εκπροσώπηση -διαφήμιση του νομού Βοιωτίας και της Θήβας στο Εθνικό πρωτάθλημα της Γ´ κατηγορίας ,αντιμετωπίζεται με πλήρη αδιαφορία και απαξίωση από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές.

Σαν ομάδα που μας διακατέχει το ήθος,τα σταράτα λόγια και οι καθαρές συνεργασίες, αρνούμαστε να γίνουμε μέλος κλίκας που εξυπηρετεί συμφέροντα για να ικανοποιηθούν τα λογικά αιτήματα μας.

Για όλα τα παραπάνω, το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ απευθύνει πρόσκληση στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας,σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο του Δήμου Θηβαίων την Πέμπτη 22/08 και ώρα 12:00.

Σχετικά