ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  11-17/11

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Μια Πανσέληνος με θετικό πρόσημο σε οικονομικά θέματα, που προσκρούει στον ανάδρομο Ερμή, για αυτό πρέπει να διερευνήσουμε και να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις.    

ΚΡΙΟΣ.  Η πανσέληνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος δευτέρου και αρχές  τρίτου δεκαημέρου με αποτέλεσμα να πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, γιατί βλέπετε ότι υπάρχει αστάθεια στα έσοδα από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς( είναι δύσκολο να εισπράξετε). Επίσης με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να υπάρχουν καθυστερήσεις σε ότι αφορά οικονομικά του συντρόφου. Θα πρέπει να δείτε κινήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν ,να τις αξιολογήσετε σε βάθος έτσι ώστε να αποφασίσετε για την καριέρα σας και τις φιλόδοξες σας λίγο αργότερα. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο  συναισθηματικά είστε ευάλωτοι και στις 14/11 απογοητεύστε γιατί οι καταστάσεις είναι συγκεχυμένες- εσείς είστε άνθρωποι που θα θέλατε ξεκάθαρες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ.  Οι σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σας είναι μπερδεμένες, έχετε να αποσαφηνίσετε τι ακριβώς ζητάνε από εσάς και πως μπορείτε εσείς να βγάλετε συμπεράσματα αφού και εσείς είστε πολύ ευάλωτοι συναισθηματικά λόγω και της Πανσελήνου. Έχετε την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να μιλήσετε για αυτά που πιστεύετε ή οι σύντροφοί σας να θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας για θέματα που τους απασχολούσαν στο παρελθόν. Άνθρωποι από παλιά μπορεί να εμφανιστούν ή από μακριά να επιστρέψουν. Εκφράζεστε με στόμφο και θέλετε να αλλάξετε πράγματα, έχετε δυνατότητα επιβολής δια λόγου αυτό το διάστημα. Προσοχή στις οικονομικές υποσχέσεις από ομάδες ή παρέες γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Μην επιχειρήσετε να κάνετε συνεταιρισμούς αυτό το διάστημα. Οικονομική εύνοια από το χώρο εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η πανσέληνος φωτίζει την συναισθηματική απομόνωση που αισθάνεστε το τελευταίο διάστημα, η καθημερινότητα και η εργασία δεν σας αφήνουν  περιθώρια ενδοσκόπησης.  Οι συνεχείς μεταβολές σας εκνευρίζουν, αλλά και οι καθυστερήσεις και η προβληματική επικοινωνία. Εκφράζετε  τους ενδόμυχους φόβους σας για οικονομικά θέματα ή για πράγματα που σας ενοχλούν. Ακόμα και αν τώρα δεν μπορεί να βρεθεί λύση θα έχετε δώσει στίγμα για το τι σας προβληματίζει. Γενικά όλοι οι Δίδυμοι πρέπει να αποφορτιστούν από τις συναισθηματικές πιέσεις γιατί προκαλούνται θέματα υγείας που μπορούν να αποφευχθούν. Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκει ανταπόκριση από τον/την σύντροφο ή από συνεργάτες και αυτό τους κάνει να κινηθούν με αισιοδοξία για το μέλλον. Το δεύτερο δεκαήμερο να προσέξει στις 14/11 γιατί η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες σε θέματα καριέρας ή συνεταιρισμούς που υπόσχονται κέρδη και άνοδο κοινωνική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Άνθρωποι από το παρελθόν επιστρέφουν και συζητήσεις ή μετακινήσεις για δημιουργικά σχέδια ή συναισθηματικά θέματα σας παίρνουν όλη την ενέργεια.  Δεν είναι δύσκολη η Πανσέληνος για εσάς, πάντα γυρνάτε στον «τόπο του εγκλήματος», ακόμα και ο ανάδρομός Ερμής σας φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Την ίδια μέρα 12/11 λειτουργείτε δυναμικά για την διαπεραίωση οικογενειακών υποθέσεων, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Γενικά αυτό ισχύει για τους περισσότερους του ζωδίου,  θα δείτε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους για εσάς, ίσως είναι παλιοί συνεργάτες ή σύντροφοι ζωής. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να βγάλετε συμπεράσματα για αυτό μην προβείτε σε τελεσίδικές αποφάσεις. Όμως είστε μαγνητική προσωπικότητα και καταφέρνετε να επικρατήστε αυτή την εβδομάδα με την αξιοπιστία σας και τα καλά σας λόγια. Στις 14/11 πρέπει να προσέξετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο τις λανθασμένες κινήσεις στο χώρο εργασίας, επίσης μπορεί να υπάρξουν θέματα στην καθημερινότητα που θα σας απογοητεύσουν.

ΛΕΩΝ.  Έχετε επικεντρωθεί στην οικογένειά σας και θέματα σπιτιού σας απασχολούν. Συζητήσεις επανέρχονται που αφορούν ακίνητη περιουσία ή οικογενειακές διενέξεις επαναλαμβάνονται. Πολλές καθημερινές εργασίες για διεκπεραίωση εγκρεμών υποθέσεων, δεν σας κρύβω, ότι θα είναι μετ’ εμποδίων. Την ίδια στιγμή η Πανσέληνος φωτίζει τους στόχους σας και την καριέρα. Διακρίνετε μια αστάθεια σε αυτούς τους τομείς που σας προβληματίζει. Η επικοινωνία είναι δύσκολη περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος δευτέρου δεκαημέρου, οι δικοί σας άνθρωποι επιμένουν στις απόψεις τους και οι εντάσεις ανεβαίνουν. Όμως μια εκ βαθέων εξομολόγηση ίσως αποφορτίσει την τεταμένη ατμόσφαιρα. Στις 14/11 προσοχή σε εξαπατήσεις σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα. Το τρίτο δεκαήμερο δεν αφήνει εύκολα τα πράγματα στην τύχη τους και προσεγγίζει την οικογένεια, αλλά ακόμα δεν μπορεί να βρεθεί κοινό σημείο αναφοράς. Μπορείτε με την δύναμη του λόγου να φτάσετε με επιτυχία στον στόχο σας στις 12/11 ,είτε πρόκειται για συναισθηματικό θέμα είτε αφορά μια επίτευξη που αφορά επιμόρφωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Επιβοηθητική η Πανσέληνος για τους Παρθένους, το περιβάλλον σας, είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτό το διάστημα. Όμως είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους καινούργια ιδέα και σε ότι έχει σχέση με μόρφωση. Τα ταξίδια και η συντροφιά με ανθρώπους διαφορετικούς από εσάς είναι το ζητούμενο. Όσο και να θέλετε όμως να προωθήσετε γραφειοκρατικά θέματα είναι δύσκολο με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας, εκτός και αν πρόκειται για θέματα που έρχονται από το παρελθόν  που εκεί πρέπει να δώσετε όλη την προσπάθεια για να μην υπάρξουν εκκρεμότητες αργότερα. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει απογοητεύσεις ή διαψεύσεις σε σχέση με την οικογένεια ή τις συνεργασίες και τον σύντροφο. Έντονη κινητικότητα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, που φέρνει αποτελέσματα από θέματα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα που έχουν σχέση με την οικογένεια υπάρχει εύνοια.

ΖΥΓΟΣ.  Η Πανσέληνος σας επηρεάζει στον οικονομικό τομέα. Προσπαθείτε αυτή την εβδομάδα να επικοινωνήσετε και να κάνετε συναλλαγές εμπορικές ή επικοινωνείτε για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μέσα από καθυστερήσεις και εμπόδια καταφέρνετε συνδιαλλαγή με πρόσωπα της οικογένειας ή για θέματα ακίνητης περιουσίας. Έχετε καλές προθέσεις αλλά η καθημερινότητα έχει τις δυσκολίες της. Στις 14/11 μπορεί να απογοητευτείτε από το περιβάλλον σας οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Λόγω του ανάδρομου Ερμή καλό θα ήταν να μην κάνετε καμία επένδυση αυτό το διάστημα και αν θέλετε να ξεκινήσετε γραφειοκρατικές διαδικασίες για δάνεια κτλ. να ξέρετε ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Όμως αν έχετε δουλέψει συστηματικά δεν θα βρείτε ανυπέρβλητα εμπόδια. Το τρίτο δεκαήμερο έχει την δύναμη να στηρίξει συγγενείς, φίλους κτλ. αλλά και να αντλήσει δύναμη από αυτούς ώστε να φέρει τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Η Πανσέληνος γίνετε απέναντί σας, οπότε υπάρχει μια αστάθεια στις σχέσεις σας με τους άλλους, πράγμα που επιδεινώνεται και με την δική σας συμπεριφορά. Το «ήξεις αφίξεις» από την μεριά σας δημιουργεί χάος στην επικοινωνία. Ίσως να θέλετε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας. Έχετε πολλά να κάνετε αυτό το διάστημα, οπότε πολλές μετακινήσεις και διεκπεραιώσεις σας φορτίζουν. Όμως έχετε την δυνατότητα να διευθετήσετε θέματα που χρονοτριβούν. Θα έχετε επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν που θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο της ζωή σας κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου. Δύσκολα θα μπορέσετε να καταλάβετε τις προθέσεις τους. Αφήστε αυτή την εβδομάδα να περάσει χωρίς να βγάλετε συμπεράσματα, όλα είναι ρευστά. Στις 14/11 θα υπάρχουν απογοητεύσεις γιατί ένα σχέδιο που απαιτούσε χρήματα δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί. Ενώ το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχει απρόσμενη εύνοια στα οικονομικά μετά από μυστικές αλλά προσεγμένες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η Αφροδίτη σας καθιστά έντονα ερωτικούς και συμπαθητικούς στους άλλους και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Όμως τις 14/11 θα έχετε μια απογοήτευση από άτομα της οικογένειας, όσο καλές προθέσεις και αν έχετε. Η Πανσέληνος είναι στον τομέα της υγείας και της εργασίας σας οπότε εκεί πρέπει να δώσετε την προσοχή σας. Με τον Ερμή ανάδρομο οι ανασφάλειες που έχετε «χτυπούν κόκκινο», μνήμες από τα παλιά σας περιορίζουν τον αυθορμητισμό. Προσπαθείτε να πείτε στο περιβάλλον σας αυτά που σας απασχολούν, αλλά αν δεν στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σας, δύσκολα θα σας καταλάβουν. Η οικογένεια καταλαβαίνει τις ανησυχίες σας αλλά δύσκολα θα μπορέσει να σας δώσει λύσεις και αυτό σας απογοητεύει στις 14/11. Το τρίτο δεκαήμερο την ημέρα στης Πανσελήνου θα έχει εύνοια από ομάδες, παρέες, εταιρίες κτλ  που θα φέρουν πάλι την αισιοδοξία και την ανάπτυξη στην ζωή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Αυτή η Πανσέληνος είναι θετική για τους Αιγόκερους. Συναισθηματική προσήλωση στα παιδιά ή σε ερωτικά θέματα αλλά και σε δημιουργικά σχέδια. Ο Ήλιος βέβαια απέναντι με τον ανάδρομο Ερμή σκοντάφτει στην δυσκολία της συνένωσης με τις ομάδες και παρέες που συμμετέχει. Πολλές φορές οι παρέες ή οι ομάδες θα προσπαθήσουν να σας προσεγγίσουν αλλά δεν θα είναι σαφείς οι λόγοι και οι όροι που θα θέτουν, έτσι θα πέφτουν σε ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις. Στις 14/11 θα απογοητευτείτε από συγγενικά πρόσωπα γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τις κρυφές ψυχικές σας ανασφάλειες. Έχετε την ανάγκη για κάτι διαφορετικό στην ζωή σας, πρέπει όμως να περιμένετε το τέλος του μήνα για να δείτε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε. Γίνεστε απόλυτοι και θέτετε όρους στους ανθρώπους που προσπαθούν  να σας προσεγγίσουν. Συμμετοχή σε ομάδες που έχουν σαν σκοπό την επιμόρφωση σε χώρους πνευματικούς ή καλλιτεχνικούς. Εύνοια σε καριέρα και στόχους για τους γεννημένους στο τέλος 3ου δεκαημέρου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η οικογένεια και ο χώρος κατοικίας είναι ο τομέας που φωτίζει αυτή η Πανσέληνος. Σε αντίθεση με εσάς που είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και στην κοινωνική σας καταξίωση. Θα είναι μια περίοδος που θα ασχολείστε με την καριέρα σας, όμως ο ανάδρομος Ερμής φέρνει εμπόδια από άτομα κύρους και εξουσίας. Θα μπορούσα να πω ότι όλες οι συζητήσεις γίνονται «συνωμοτικά» και περιστρέφονται γύρω από το ποιος θα επικρατήσει τελικά  στην μάχη για την εξουσία. Οι φοβίες σας κάνουν να απορρίπτετε σημεία σύγκλησης. Σας εμπιστεύονται σε μυστικές υποθέσεις όμως εσείς πρέπει να είστε επιφυλακτικοί μέχρι τέλος του μήνα. Στις 14/11 προσοχή σε οικονομική εξαπάτηση από συλλογικούς χώρους. Ενώ οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν εύνοια, αφού αν υποστηρίξουν δυναμικά τις ιδέες τους, γίνονται «πανηγυρικά» αποδεκτές σε ομάδες ανθρώπων ή συλλογικούς χώρους.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο έχουν έντονη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα με συγγενείς και φίλους μέχρι και ανθρώπους τελείως διαφορετικούς από αυτούς. Ένας κυκεώνας συζητήσεων για θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Εάν όμως πρόκειται για μελλοντικά σχέδια, να ξέρετε ότι πολλά από αυτά θα αναιρεθούν  μέχρι το τέλος του μήνα. Η Πανσέληνος φέρνει ευμετάβλητες ιδέες και αστάθεια σε συγγενικό περιβάλλον. Έχετε όλο το πεδίο ελεύθερο να επικοινωνήσετε και να κάνετε ταξιδάκια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια. Στις 14/11 εσείς οι ίδιοι μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές που έχουν αντίκτυπο στους στόχους και στην καριέρα σας. Υιοθετούνται αναχρονιστικές ιδέες από ομάδες που ίσως δεν δουλεύουν πλέον με τα σημερινά δεδομένα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου εκτός των άλλων θα έχουν εύνοια από οικονομικά τρίτων που θα βοηθήσουν την περεταίρω πορεία τους.                                                                                                                                                                                               

Σχετικά