Συνεδρίαση του νέου Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θηβαίων

Στις 18 Νοεμβρίου 2019, συνεδρίασε, στο παλαιό Δημαρχείο Θήβας, το αρμόδιο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θηβαίων της νέας δημοτικής περιόδου, στο οποίο προήδρευσε ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ως αναπληρωτής του Δημάρχου.

Κύρια θέματα της συνεδρίασης ήταν ο συντονισμός των δράσεων και η συνεργασία των φορέων για την αντιμετώπιση:
α) εκδήλωσης έντονων φαινομένων (όπως πλημμύρες, χιονοπτώσεις & παγετό) κατά τη χειμερινή περίοδο 2019-2020 και
β) εκδήλωσης σεισμού

Μετά από διαλογική συζήτηση και με βάση τα μνημόνια ενεργειών που έχει συντάξει ο Δήμος, τη νομοθεσία και τις οδηγίες των εγκυκλίων και ιδιαίτερα τις εισηγήσεις των συμμετεχόντων καθορίστηκαν οι ενέργειες του κάθε φορέα και οι απαραίτητες συνεργασίες, με στόχο να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος των επιπτώσεων από τα έντονα φαινόμενα. 

Στην ανωτέρω  σύσκεψη παρευρέθησαν οι: 
Βασιλείου Παναγιώτης- Γενικός Γραμματέας Δ. Θηβαίων, Επαμεινώνδας Χρυσικός-Αναπληρωτής Δντης ΤΥΔΘ,  Γεώργιος Οικονόμου Αντιπύραρχος Διοικητής ΠΥ Θηβών,  Χατζόπουλος Βασίλειος- Συνταγματάρχης ΠΒ, Αμοιρίδης Κων/νος Δασολόγος Δασαρχείου Θηβών, Κακοσαίος Μάριος και Δημητρίου Δημήτριος ως εκπρόσωποι της πολιτικής προστασίας ΠΕ Βοιωτίας, Φωτιάδης Αντώνης υπεύθυνος ΟΔΙΚ- Βάση Ετοιμότητας Βοιωτίας και Παπαναστασίου Σπυρίδων- υπάλληλος τμήματος αυτεπιστασίας, συντηρήσεων και πολιτικής προστασίας Δ.Θ.

Σχετικά