Πρώτος με διαφορά ο Φ.Ε.Ο. Θήβας στην Αττικοβοιωτία

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. 

ΜΕ 11 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ και 8 ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 -11-19 ΟΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ (BADMINTON) ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ U-13, U-17 ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ .

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 1ος ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ -ΜΑΡΙΟΣ στο απλό Ανδρών 1η ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ στο απλό Γυναικών 1οι ΜΠΟΥΛΙΟΣ -ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ στο διπλό μικτό και 3οι ΣΥΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με συμπαίκτρια την ΚΟΜΠΛΙΑ ΣΑΣΑ . 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U-17 1ος ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στο απλό αγοριών και 1 ος στο διπλό αγοριών με συμπαίκτη τον ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ (παίκτης μικρότερης κατηγορίας ) ο οποιος πήρε και την 3η θέση στο απλό . 1η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στο απλό κοριτσιών και 2η ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ οι οποίες κατέκτησαν και την 1η θέση στο διπλό κοριτσιών . 3η θέση κατέκτησαν οι ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με τον ΤΣΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U-13 1η θέση στο απλό κοριτσιών ΓΚΙΟΚΑ ΖΩΗ και 3η θέση η ΔΑΟΥΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ. 3η Θέση στο διπλό κοριτσιών ΔΑΟΥΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ με συμπαίκτρια την ΣΑΜΨΩΝΑ ΜΑΡΙΑ . Καλή εμφάνιση από την Σαμψώνα Καλλιόπη η οποία αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία U-17 αλλά δεν κατάφερε να μπεί στα μετάλλια . 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα αυτα τα παιδιά που με την αγωνιστικότητά τους το ήθος τους και με τις πολύωρες προπονήσεις τους ανεβάζουν την ομάδα της πόλης μας στην κορυφή .Συγχαρητήρια και στους προπονητές τους κ. Μπουλίο και κ. Ζαχόπουλο αλλά και σε όλους τους γονείς που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες των παιδιών τους . 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

             ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ       ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΚΙΖΙΛΗ

Σχετικά