Η απάντηση του Α.Ο. Μελισσοχωρίου στον Ιόλαο Θήβας

Στα πλαισια της 5ης αγωνιστικης,στις 17/11/2019 η ομαδας μας βρεθηκε να αντιμετωπιζει τον ΑΓΣ ΙΟΛΑΟ και να φερνει το πρωτο της θετικο αποτελεσμα με νικη 2-0.

Με μεγαλη μας εκπληξη διαβασαμε μια ανακοινωση από την αντιπαλη ομαδα( Δείτε ΕΔΩ) για τα οσα συνεβησαν στον αγωνα.Αμοιροι ευθυνων φαινονται να είναι οι αντιπαλοι.Απο την δικη τους σκοπια ετσι το ειδαν,αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα.

Απο πολύ νωρις ανεβηκε η ενταση στον αγωνα,όταν φιλαθλος της φιλοξενουμενης ομαδας εβριζε τον διατητη χυδαια για τις αποφασεις του,διχως όμως να τον νοιαζει αν εκεινη την στιγμη παιζουν ανηλικα παιδια και στις δυο ομαδες(μαλιστα καποιοι ποιο ψυχραιμοι φιλαθλοι της φιλοξενουμενης ομαδας προσπαθησαν να τον μαζεψουν)

Οι φιλοξενουμενοι φιλαθλοι στο 42’ επιτεθηκαν φραστικα στους φιλαθλους της ομαδας μας,φωναζωντας κοσμικα επιθετα όπως (Αι γ……….) και αλλα τετοια,και καπου εκει ξεκινησαν οι αντιπαραθεσεις.

Στο 65’ παικτης της ομαδας μας βρεθηκε στο εδαφος από μαρκαρισμα εκτος φασης με αποτελεσμα να δημιουργηθει ενταση στον αγωνιστικο χωρο.Στην συνεχεια ο ιδιος παιχτης σπρωχτηκε από παραγοντα της αντιπαλης ομαδας(τον οποιο και απεβαλε ο διατητης) και επειτα δεχτηκε γροθια από παιχτη της φιλοξενουμενης ομαδας.

Οι παικτες εγιναν μπουλουκι με τους ψυχραιμοτερους να προσπαθουν να να ηρεμησουν την κατασταση.Οι φιλαθλοι και των 2 ομαδων δημιουργησαν ενταση στην εξεδρα και προσπαθησαν να μπουν στον στο γηπεδο.

Στο σημειο αυτό,ο διατητης του αγωνα απεβαλε 2 παιχτες του ΑΓΣ ΙΟΑΛΟΣ και τον εφορο της ομαδας του ΙΟΛΑΟΥ,και έναν παιχτη της ομαδας μας.

Να σημειωθει ότι οι διαιτητές αποχωρησαν από το γηπεδο στις 18:00 διοτι παραγοντες του Ιολαου απειλουσαν και εβριζαν τους διατητες.Ο διατητης ανεφερε ότι αν δεν απομακρυνθουν οι συγκεκριμενοι δεν προκειται να φυγουν από το γηπεδο.

Τελος να επισημανουμε ότι φιλαθλος της της ομαδος του Ιολαου απειλησε με μηνυμα σε μεσο κοινωνικης δικτυωσης παικτη της ομαδας μας.

Πριν οι υπευθυνοι της ομαδας του Ιολαου προβουν σε ανακοινωσεις,καλο θα ηταν να σκεφτουν ποιοι είναι οι ηθικοι αυτουργοι για την κατασταση που επικρατησε στο γηπεδο,και ποιος –ποιοι ηταν αυτοι που δυναμιτισαν την κατασταση.

Αλλωστε υπαρχει και το Φυλλο Αγωνος που αναφερει όλα τα περιστατικα τα οποια εγιναν.

Ο αθλητικος Ομιλος Μελισσοχωριου με παρουσια στα γηπεδα από το 1973,δεν εχει δωσει ποτε δικαιωμα σε αντιθεση με καποιους αλλους.Κατακρινουμε τα οσα συνεβησαν και σε καμια περιπτωση δεν επικροτουμε τετοια περιστατικα.

Σχετικά