ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  16-22/12.

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Προετοιμαστείτε για τις γιορτές των Χριστουγέννων στολίζοντας το πρόσωπό σας με ένα χαμόγελο! 

ΚΡΙΟΣ.  Οι γεννημένοι αρχές του ζωδίου θα έχουν ξαφνικές συναισθηματικές ανατροπές από ομάδες, που έχουν σχέση και με τα οικονομικά τους. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος δεύτερου δεκαημέρου σταθεροποιούν κάποια οικονομική ενίσχυση από τρίτους. Προσοχή σε λανθασμένες πληροφορίες που σας ρίχνουν το ηθικό. Το τρίτο δεκαήμερο και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί από 11-14/4, μετά από αγώνα που έχουν δώσει, κάποια πράγματα αλλάζουν ριζικά τους στόχους ή την καριέρα τους.

ΤΑΥΡΟΣ.  Η κοινωνική σας εικόνα είναι σημαντική και δεν θέλετε να ταράσσετε από άτομα κύρους, οι αλλαγές σας ενοχλούν, όμως πρέπει να τις δεχθείτε. Επηρεάζεστε εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις (ίσως μυστικές) για θέματα που αφορούν ομάδες ή παρέες. Προσοχή στις λανθασμένες εντυπώσεις. Εδραιώνετε μια συνεργασία με το εξωτερικό ή με ανθρώπους τελείως διαφορετικούς από εσάς. Το τρίτο δεκαήμερο αλλάζει συνεργάτες και φιλοσοφία. Δυναμική στάση και αναθεωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Το τελευταίο διάστημα  έχετε την αίσθηση ότι κάτι θα σας ξαφνιάσει δυσάρεστα για αυτό είστε συναισθηματικά ευάλωτοι, εσείς που είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου μετά από σκληρή δουλειά καταφέρνουν  να σταθεροποιήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Προσοχή στις συνεργασίες, διαβάστε τα «ψιλά γράμματα». Η καθημερινότητα είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσετε και αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Συναισθηματικά ευάλωτοι είστε οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου. Όμως από εδώ και πέρα δίνετε την προσοχή σας στον/στην σύντροφο ή στους συνεργάτες. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου σταθεροποιείτε μια συνεργασία ή μία σχέση μετά από αγώνα. Σε γενικές γραμμές όμως προσέχετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε στο χώρο εργασίας ή ότι αφορά θέματα υγείας. Ενώ οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερού(13-16/7) πολύ πιθανό να ζήσετε ένα πάθος στις συναισθηματικές σχέσεις σας ή να έχετε ριζοσπαστικές αλλαγές στις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ.  Ξαφνική ανατροπή για τους γεννημένους 23-26/7 σε σχέσεις και καριέρα. Στο τέλος της εβδομάδας επικεντρώνεστε σε εργασιακά θέματα και καθημερινότητα. Το δεύτερο δεκαήμερο καταφέρνει και περνά με το δικό του τρόπο τις αποφάσεις του, στους οικείους του. Προσοχή όμως στο τι λέτε και το τι σχεδιάζετε γιατί μπορεί να μην έχετε τις σωστές πληροφορίες. Το τρίτο δεκαήμερο κινείτε δυναμικά και μεταμορφώνει την καθημερινότητα του. Μην ασκείτε όμως πίεση στην οικογένεια ακόμα και αν σας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Ανατροπές στον εργασιακό χώρο σας ξαφνιάζουν, όμως στο τέλος της εβδομάδας έχετε διεξόδους συναισθηματικούς, εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο σταθεροποιεί σχέσεις αγάπης ή δημιουργεί μετά από μεγάλη υπομονή και προσπάθεια. Λίγο προσοχή στη σχέσεις σας με την οικογένεια γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου έχετε μεγάλη δύναμη να διεκπεραιώσετε και να διαχειριστείτε  όποια δυσκολία κι αν βρεθεί μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει κάποια συναισθηματική ένταση, έχετε την δυνατότητα να την διαχειριστείτε, αρκεί να μείνετε ήρεμοι. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μια δυναμικότητα και το αποτέλεσμα φαίνεται, στηρίζεστε ηθικά αλλά και υλικά από τους δικούς σας ανθρώπους. Προσοχή σε λάθος πληροφορίες και σε έγραφα, ίσως σας παραπλανήσουν στον χώρο εργασίας. Το τρίτο δεκαήμερο- και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου- με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών, θα είναι πολύ μαχητικοί σε ότι θεωρούν ιδιοκτησία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, έχετε επαναστατικές τάσεις απέναντι στους συντρόφους σας σε συνδυασμό ή σε σχέση με οικογενειακά θέματα. Στο τέλος της εβδομάδας δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στο περιβάλλον σας. Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές, σταθεροποιούν τις σχέσεις τους με τον περίγυρο. Μεγάλη δυναμικότητα και σε θέματα επικοινωνίας. Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι ρεαλιστικοί ακόμα και σε συναισθηματικό επίπεδο. Το τρίτο δεκαήμερο κάνει ξεκαθαρίσματα και δεν φοβάται να επιβληθεί στο περιβάλλον του. Στόχοι σε θέματα σπουδών ή έρευνας και συγγραφής  πραγματοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η δυσκολία να ενταχθείτε στο εργασιακό περιβάλλον σας κάνει αντιδραστικούς ή οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις καλές σας προθέσεις και απογοητεύστε. Οι γεννημένοι στην αρχή του δεκαημέρου προσπαθούν μέσα από τις κρυφές επιθέσεις που δέχονται να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους και τα καταφέρνουν. Σε οικογενειακά θέματα ή σε ότι αφορά ακίνητα να είστε προσεκτικοί. Αυτοί που έχουν γεννηθεί αρχές τρίτου δεκαημέρου, στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν αποτελέσματα μετά από κρυφούς αγώνες για βελτίωση των οικονομικών τους, πολύ πιθανόν μέσω ανταγωνισμού και αντιπαλότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Ακόμα και αν αρχίζουν και φτιάχνουν τα οικονομικά σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί για έξοδα που δεν τα περιμένατε από τον ερωτικό σύντροφο ή από δημιουργικά σχέδια, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί γύρω στις 8-10/1, βλέπουν μετά από αγώνα να σταθεροποιείται  η θέση τους ή η συμμετοχή τους σε μια ομάδα, σύλλογο κτλ. Γενικά όμως μην πιστεύετε ότι δεν μιλούν πίσω από την πλάτη σας, να φιλτράρετε αυτά που ακούτε και διαδίδετε. Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζει και κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων ,σε παρέες, ομάδες κτλ. ή είναι οι ίδιοι καταλυτικοί στις αποφάσεις και δράσεις των συλλογικών χώρων που συμμετέχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Αυτοί  του πρώτου δεκαήμερου είναι πολύ συμπαθείς και το μόνο που πρέπει να προσέξουν είναι ή τάση που έχουν πρόσωπα της οικογένειας τους να είναι αντιδραστικά. Το δεύτερο δεκαήμερο δουλεύει σκληρά για να κατακτήσει τους στόχους του, αλλά τώρα έχει την στήριξη ενός ατόμου που κινείται στα «παρασκήνια» και έχει κύρος. Προσοχή γενικά σε παραπλανητικά λόγια μιας ομάδας- παρέας που μπορεί να πλήξει τα οικονομικά σας. Το τρίτο δεκαήμερο στις 22/12, θα δράσει αποφασιστικά σε θέματα καριέρας ή στόχων παρ’ όλες τις φοβίες που του έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ανατροπές σε σχέση με το περιβάλλον του, ίσως να έχει και ρίξεις συναισθηματικής φύσεως. Στο τέλος της εβδομάδας γίνεστε πολύ επικοινωνιακοί. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την βοήθεια από φίλους και γενικότερα από ομάδες που συμμετέχει, σε φιλοσοφικά θέματα ή ταξίδια κτλ. Στις 20/12 συζητήσεις και μετακινήσεις για στόχους που έχετε βάλει ίσως να μην ευοδωθούν, πιο πολύ με δική σας υπαιτιότητα. Το τρίτο δεκαήμερο ενστερνίζεται με πάθος τις ιδέες του και κατορθώνει μέσα από ομάδες που αποτελούνται από ισχυρά πρόσωπα, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.                                                                      

Σχετικά