Την Πέμπτη η διανομή προϊόντων από τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

trofima aliartos

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, μέσω των κοινωνικών του δομών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Κέντρο Κοινότητας» θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στους  δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Άπορους– ΤΕΒΑ» .

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά στις κάτωθι ημερομηνίες:

    Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, από τις 9:00 έως τις 17:00 &

    την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, από τις 9:00 έως τις 17:00

 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (Κεντρική Πλατεία Αλιάρτου – Κτίριο Ριζόμυλος).

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, οι οποίοι για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους

    την Αστυνομική Ταυτότητα,

    τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης -A.M.K.A. 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τις ημέρες διανομής, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να διαθέτει εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 22680-23753.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, οι δικαιούχοι παρακαλούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες που αναφέρονται στο γραπτό μήνυμα, το οποίο έχουν λάβει ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο.

Η δράση υλοποιείται μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, συμμετέχει  ως εταίρος, με επικεφαλής εταίρο την Π.Ε. Βοιωτίας.

 Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Σχετικά