Χειροποίητη δημιουργία νηπίου η φετινή κάρτα ευχών του Δήμου Θηβαίων

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, θέλοντας να προβάλει το σπουδαίο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελούν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων, εξέφρασε την επιθυμία η φετινή επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα ευχών του Δήμου να φιλοτεχνηθεί από τα φιλοξενούμενα νήπια των παιδικών Θήβας & Βαγίων.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκε διαγωνισμός, στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι λιλιπούτιοι μαθητές, που έβαλαν τα δυνατά τους και δημιούργησαν με φαντασία τις πιο ωραίες κάρτες για να στείλει ο Δήμαρχος τις ευχές του Δήμου μας σε όλο τον κόσμο.

Για την καλύτερη οργάνωση του διαγωνισμού, ορίστηκε τριμελής επιτροπή παιδαγωγών, που επέλεξε είκοσι (20) κάρτες, εκ των οποίων ο κ. Δήμαρχος διάλεξε μία (1), της μικρής συμπολίτισσάς μας Ζ.Δ.* του Τμήματος της Θήβας.

Η κάρτα του Δημάρχου και του Δήμου εκδόθηκε σε έντυπη και ψηφιακή μορφή και η δημιουργός της κέρδισε χριστουγεννιάτικα δωράκια και δωρεάν εισιτήρια για εκείνη και την οικογένειά της, για κάθε παιδική ταινία που θα προβάλλεται στον Χειμερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, ευγενική χορηγία της ΔΗΚΕΘ.

Ο κ. Δήμαρχος επισκέφτηκε την Τετάρτη 18/12 τους παιδικούς σταθμούς Θήβας, μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΟΘ κ. Σταμάτη Καλαμιώτη, για να συγχαρεί από κοντά τη δημιουργό της κάρτας και τους γονείς της και να δώσει στο παιδί τον έπαινο και τα δώρα του. Εκεί η οικογένεια της μικρής Ζ. εξέφρασε την επιθυμία να δωρίσει τα εισιτήρια που κέρδισε το παιδί τους, σε μία πολύτεκνη οικογένεια -ωφελούμενη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων, επιθυμία που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος ότι θα κάνει πράξη, συγχαίροντας τους για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Τέλος, και οι είκοσι (20) κάρτες που επιλέχτηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων και θα γίνουν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δημαρχείου.

*Το νήπιο αναφέρεται με τα αρχικά του ονόματός της λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σχετικά