Μεγάλη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου από τον Εμπορικό Σύλλογο-ΒΙΝΤΕΟ

Την Τετάρτη 18/12/ 2019, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου,πραγματοποίησε άλλη μία γενναιόδωρη δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού, νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ   

Πραγματοποιήθηκε  το πρωί στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου, (ΚΥΑ) η επίσημη τελετή παράδοσης παραλαβής της δωρεάς από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ   προς το Κέντρο Υγείας   ενός  φορητού υπερσύγχρονου απινιδωτή , ενός  12  κάναλου ΗΚΓράφου και ενός φορητού Holter 24ωρης καταγραφής αρτηριακής πίεσης .

 Επίσης προσφέρθηκαν από το Φαρμακείο Κατρισιώση στην Αλίαρτο Ωρολογιακά Πιεσόμετρα και ανατομικά μαξιλάρια για τα εφημερεία του ΚΥ.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης και μέλη του ΔΣ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου κ. Θεωδορογιάννης  και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Ντασιώτης καθώς και  μέλη του προσωπικού του ΚΥ Αλιάρτου.

Απονεμήθηκε στην εκδήλωση τιμητική πλακέτα ,από το Κέντρο Υγείας , για την πολυετή αλληλεγγυή ,την προσφορά και τη διαρκή στήριξη τους :

Στον  Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου, στο πρόσωπο του Προέδρου του κ.Θεωδορογιάννη Ταξιάρχη

Στο  Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων στο πρόσωπο του δημάρχου του κ. Ντασιώτη Γεωργίου.

Ενώ επίσης τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας παρέλαβε ο απερχόμενος Συντονιστής Επιστημονικός Υπεύθυνός  του ΚΥ Αλιάρτου Οδοντίατρος Χαμπίπης Κωσταντίνος.

Η διεύθυνση του ΚΥ ευχαριστεί δημόσια όλους τους χορηγούς για την ευγενική προσφορά τους και ευελπιστεί στην αέναη συνέχιση και ενδυνάμωση της δημιουργικής συνεργασίας μας για την προσφορά προς την τοπική κοινότητα και προς όλους τους χρήστες των Υπηρεσιών Υγείας της περιοχής μας.

Η Διεύθυνση του  ΚΥΑ,

Μαλτέζης Κυριάκος , Γενικός Ιατρός, MSc

Συντονιστής Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Ν. Βοιωτίας

Αναπληρωτής Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας ΚΥ Αλιάρτου

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά