ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  23-29/12

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα. Η τελευταία έκλειψη της χρόνιας εύχομαι να είναι η αρχή για να σβήσουμε από την μνήμη μας κάθε τι που μας καταπίεσε και να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί.

ΚΡΙΟΣ.  H εβδομάδα των Χριστουγέννων σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια με έμφαση στην καριέρα και επικεντρωμένους στους στόχους σας. Δεν θέλετε να χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μήπως όμως πρέπει να χαλαρώσετε λίγο , εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο; Σημαντικά γεγονότα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά θα σας φέρει αυτή η έκλειψη, μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις και εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες ώστε να έχετε το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Απολαύστε την μέρα των Χριστουγέννων με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ.  Μέσα σε αυτή την γιορταστική ατμόσφαιρα θα αναθεωρήσετε κάποιες από τις ιδέες σας. Βρίσκετε μια άλλη φιλοσοφία ζωής που σας ταιριάζει απόλυτα. Ξαφνιάζεστε και εσείς οι ίδιοι από τον καινούργιο τρόπο σκέψης που υιοθετείτε. Τάσεις ανεξαρτητοποιήσεις και ρίσκα σας κάνουν να προχωρήσετε με την τύχη να είναι με το μέρος σας. Η έκλειψη είναι θετική για εσάς αρκεί να μην κολλήσετε πεισματικά στην περπατημένη.  Με αισιόδοξη διάθεση θα περάσετε την ημέρα των Χριστουγέννων.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Αυτό που δίνει την μεγαλύτερη έμφαση στο πλανητικό σκηνικό είναι η έκλειψη που σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών και περισσότερο σε ότι αφορά χρηματοοικονομικά τρίτων. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, όμως  θα γίνει και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες θα είναι θετική για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Τα Χριστούγεννα θα προτιμήσετε την παρέα με άτομα που σας συμπαραστέκονται και σας καταλαβαίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς γίνεται στο τομέα των σχέσεων με τα κοντινά για εσάς πρόσωπα. Συνειδητοποιήστε και ξεκαθαρίστε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την αγάπη και την ξαφνική βοήθεια από φίλους, ομάδες, παρέες, αλλά και από τον/την σύντροφό σας. Ακόμα και αν έχετε επιλέξει να ζείτε πιο ήσυχα, αυτή την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα είστε περιστοιχισμένοι από κόσμο και θετική διάθεση.

ΛΕΩΝ.  Έντονη καθημερινότητα, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες στην δουλειά. Ίσως να αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες αγγαρείες αλλά δεν θα βγείτε «χαμένοι». Μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό χώρο με προοπτικές. Η έκλειψη σας προκαλεί να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας ή υγείας. Ακόμα και αν πρέπει να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητα, εσείς να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Θα περάσετε όμορφα χωρίς μεγάλες εξάρσεις με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η έκλειψη στις 26/12 σας προτρέπει να βγάλετε από πάνω σας ότι σας κρατά πίσω, να αρχίσετε να γίνεστε δημιουργικοί και να φύγετε από τα συνηθισμένα. Χωρίς ρίσκο τίποτα δεν γίνεται και ευτυχώς αυτή την περίοδο η τύχη είναι μαζί σας. Μοιραστείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και γίνετε πιο αισιόδοξοι αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων. Τα παιδιά θα είναι πηγή έμπνευσης, καθώς και άτομα που θα είναι κοντά σας συναισθηματικά, ταξίδια και καινούργιες ιδέες θα σας χαροποιήσουν.

ΖΥΓΟΣ.  Πάντα σας προβλημάτιζαν το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις σας με την οικογένεια, παράδοση, πατρίδα, με την έκλειψη αυτή ίσως να μπείτε σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος. Κάντε αλλαγές που θα σας εξασφαλίσουν οικονομικά. Πρέπει να μειώσετε το χάσμα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ εσάς και της οικογένειας όπου η «παράδοση» σας θέλει ενωμένους.  Τα Χριστούγεννα θα αισθανθείτε την ανάγκη να είστε κοντά τους. Ακόμα και αν δεν συμφωνείτε σε όλα θα βρείτε την θαλπωρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Εσείς ειδικά του πρώτου δεκαήμερου θα έχετε την τύχη και την εύνοια από το περιβάλλον σας. Για αυτό δεν σας κρύβω ότι πρέπει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα ώστε με το «απόσταγμα» από συγγενείς και φίλους να έχετε μια πιο ουσιαστική συνεργασία. Θα ευδοκιμήσουν κάποιες συνεργασίες που θα έχουν σχέση με εμπόριο ή έγγραφα. Μικρές ευχάριστες διαδρομές θα σας δώσουν την δυνατότητα να αυξήσετε τις συναναστροφές σας και τις γνωριμίες σας. Για όλους η περίοδος των Χριστουγέννων θα είναι ευχάριστη και εποικοδομητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η έκλειψη στις 26/12 θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Έχετε διεξόδους αρκεί να μην κάνετε υπέρμετρα έξοδα. Από την άλλη θα υπάρξει ξαφνική εύνοια στον εργασιακό χώρο και έτσι θα μπορέσετε να βρείτε τους πόρους που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Δίνετε μεγάλη σημασία σε ηθικές αξίες και ότι αφορά οικονομικές απολαβές, με διαφορετική φιλοσοφία από αυτή που είχατε μέχρι πρότινος. Στον τομέα των οικονομικών  υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με σύνεση. Τα Χριστούγεννά θα βρεθείτε σε ένα όμορφο, ασφαλές περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Στο πρώτο δεκαήμερο γίνεται η έκλειψη της 26/12 και συμπίπτει με τα γενέθλια σας (χρόνια πολλά). Κάποια κομμάτια της προσωπικότητά σας θα αλλάξουν, με το Δία να σας βοηθά να αντικαταστήσετε το παλιό με κάτι καινούργιο. Αλλάζετε τον τρόπο που δείχνετε τον εαυτό σας προς τα έξω (στο περιβάλλον). Πολύ πιθανόν να ξαφνιάσετε τους πάντες με τις επιλογές σας. Προβάλετε τον εαυτό σας και γίνεστε το επίκεντρο. Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο δεν έχουν ηρεμία αλλά διαισθάνονται τις ανακατατάξεις.  Η εβδομάδα τον Χριστουγέννων θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για όλους. Φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η έκλειψη του Ηλίου επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο, βγάζοντας φοβίες και κατάλοιπα του παρελθόντος από το υποσυνείδητο τους. Πρακτικά υπάρχουν εσωτερικές ζυμώσεις και σχέδια που δεν έχουν βγει ακόμα στην επιφάνεια. Έχετε τώρα τον Δία που σας βοηθά περισσότερο σε κρυφά σχέδια και λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις που σας απασχολούν. Ξαφνική εύνοια από οικογένεια, πατρίδα κτλ. Χωρίς ιδιαίτερες μεταπτώσεις θα περάσουν τα υπόλοιπα δεκαήμερα τις μέρες των Χριστουγέννων με ηρεμία και ίσως εσωστρέφεια. Είστε συμπαθείς και αγαπητοί από το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Θετική αυτή η έκλειψη για εσάς ιδιαιτέρα του πρώτου δεκαήμερου, ξεκαθαρίζετε με ποιους θα συμπορευτείτε και με ποιους όχι. Ανήκετε σε μια ομάδα που σας ευεργετεί και έχετε την δύναμη και την τύχη με το μέρος σας. Μπορείτε να ταξιδέψετε ή να εκφράσετε τις απόψεις σας που θα γίνουν άνετα αποδεκτές από τους άλλους. Θα μάθετε καινούργια πράγματα που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Συναισθηματική πληρότητα θα αισθανθείτε είτε από το περιβάλλον σας γενικά ή από ένα πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον προς εσάς και έχει να σας μάθει πολλά. Όμορφα Χριστούγεννα με αισιοδοξία και καινούργιες ιδέες.                                                            

Σχετικά